mootoo Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Tak som zase objavil novy sposob vyuzitia WIFI + PSP 8) Po nainstalovani tohoto programu mozete svoje PSP pouzivat ako bezdrotovy gamepad a hrat na nom PC hry na vasom monitore. Instalacia je viacmenej jednoducha ale pre istotu som vam urobil podrobny navod 8) 1.) Stiahnite si prilozene baliky WIFIControler + PPJOY 2.) Z balika WIFI si prekopirujte potrebne subory do PSP ato adresar SRC na root karty a adresar PSP verzia pre FW1.50 3.) Teraz otvorime v PSP/GAME adresar _SCE_wificontroller a v textovom editore otvorime subor wifi.cfg 4.) Prepiseme IP adresu na ip adresu vaseho PC 5.) Upraveny subor ulozime a PSP mozeme od PC odpojit. 6.) Otvorime balik PPJOY a spustime setup 7.) Budu sa nam instalovat nove zariadenia pekne to popotvrdzujeme. 8.) Po instalacii najdeme v ovladacich paneloch novu ikonu ktoru hned klikneme. 9.) Vyskoci nam taketo okno kde stlacime tlacitko ADD 10.) V novom okne nastavime virtual yoj a stlacime ADD 11.) Nainstaluju sa drivery popotvrdzujeme na vyznacenych miestach. 12.) OK teraz oznacime JOY a stlacime mapping 13.) V novom okne oznacime a znova next 14.) Teraz zapneme PSP a spustime Wificontroller v GAMES, vytvorime spojenie z AP a vratime sa k PC 15.) Spustime aplikaciu Wificontroller pre PC 16.) Povolime vo firewall a minimalizujeme okno wifi servra, ten pobezi na pozadi 17.) OK vratime sa do mapping wizard-u, nastavime tieto hodnoty a dame next 18.) V tomto okne si mysou kliknite na tlacitko scan a D-Padom pohnite smerom vyznacenym sipkou a nakoniec next 19. V tomto okne nastavujete poradie tlacitok 1-8 tj vsetky tlacitka ktore sa beyne pouzivaju v hre + select a start (scan,tlacitko) 20.)V dalsom okne nastavte Analogovy ovladac nasledovne: 21.) OK teraz uz len FINISH a DONE!!!!!!!! No a pustite vasu srdcu milu hru napr NHL07 :lol: a vuala, mate novy gamepad :lol: Pri opetovnom pustani staci: 1.) Spustit program v PSP a vytvorit spojenie. 2.) Spustit Wificontroller v PC Ak chcete prekonfigurovat tlacitka na PSP vratte sa k bodu 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Pokus se ten navod zformatoat do naky lepsi podoby...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Pokus se ten navod zformatoat do naky lepsi podoby...:D pokus se naučit číst , ještě se to dělá ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Pokus se ten navod zformatoat do naky lepsi podoby...:D pokus se naučit číst , ještě se to dělá ... ;) pokus sa citat ze sa na tom pracuje!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Sry...moje chyba:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anareus Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 a na jakym FW to jede? spustim to i na 3.02OE-Becku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 a na jakym FW to jede? spustim to i na 3.02OE-Becku? jj ide to na 1.50,3.02OE aj na 2.71SE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 přečti si název topicu a nemusíš se ptát :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 uz sem to taky mel v PC a PSP, ale je mi to k nicemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 sry to je moja chyba editol som to az po jeho otazke :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 uz sem to taky mel v PC a PSP, ale je mi to k nicemu :D ja viem rozbehaval som to na tvoju ziadost a podla mna to je v celku zaujimava vec pre toho co nema kvalitny gamepad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 uz sem to taky mel v PC a PSP, ale je mi to k nicemu :D ja viem rozbehaval som to na tvoju ziadost a podla mna to je v celku zaujimava vec pre toho co nema kvalitny gamepad ja mam kvalitni gamepad :) ale jinak je to v poho vec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 to znie lakavo hlavne na FPSky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Prave ze FPS se tim blbe ovladaj. ;) Gamepad ma nejlepsi vyuziti u sportu a platformovejch her.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anareus Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 hmmm píše mi to game could not be started kdyz to chci pustit v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Prave ze FPS se tim blbe ovladaj. ;) Gamepad ma nejlepsi vyuziti u sportu a platformovejch her.;) jj :D NHL na gamepadu je celkem dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 hmmm píše mi to game could not be started kdyz to chci pustit v psp chod do recovery mode a nastav pre adresar PSP/GAME kernel1.50 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolb Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Mě to zase píše v PSP: This game cannot be started. The data is corrupted. Je to chyba v tom programu... nevim jak to vyřešit - poradíte mi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Mě to zase píše v PSP:This game cannot be started. The data is corrupted. Je to chyba v tom programu... nevim jak to vyřešit - poradíte mi? jaky mas firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 no a co takhle FW 3.03 OE-X ? to facha taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 no a co takhle FW 3.03 OE-X ? to facha taky?ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 no a co takhle FW 3.03 OE-X ? to facha taky?ano tak to hned jak budu mit cas, tak si neco zaparim "S PSPckem!" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 jo, je to pomerne dost dobry :) na jinej gamepad sem si nikdy nezvykal tak rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 funguje to i pro jine aplikace trea winamp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 funguje to i pro jine aplikace trea winamp ?no nikdy jsem neslysel, ze by se nechal ovladat winamp gamepadem, ale pokud ano, tak to s PSP pujde :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.