mootoo Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Tak som zase objavil novy sposob vyuzitia WIFI + PSP 8) Po nainstalovani tohoto programu mozete svoje PSP pouzivat ako bezdrotovy gamepad a hrat na nom PC hry na vasom monitore. Instalacia je viacmenej jednoducha ale pre istotu som vam urobil podrobny navod 8) 1.) Stiahnite si prilozene baliky WIFIControler + PPJOY 2.) Z balika WIFI si prekopirujte potrebne subory do PSP ato adresar SRC na root karty a adresar PSP verzia pre FW1.50 3.) Teraz otvorime v PSP/GAME adresar _SCE_wificontroller a v textovom editore otvorime subor wifi.cfg 4.) Prepiseme IP adresu na ip adresu vaseho PC 5.) Upraveny subor ulozime a PSP mozeme od PC odpojit. 6.) Otvorime balik PPJOY a spustime setup 7.) Budu sa nam instalovat nove zariadenia pekne to popotvrdzujeme. 8.) Po instalacii najdeme v ovladacich paneloch novu ikonu ktoru hned klikneme. 9.) Vyskoci nam taketo okno kde stlacime tlacitko ADD 10.) V novom okne nastavime virtual yoj a stlacime ADD 11.) Nainstaluju sa drivery popotvrdzujeme na vyznacenych miestach. 12.) OK teraz oznacime JOY a stlacime mapping 13.) V novom okne oznacime a znova next 14.) Teraz zapneme PSP a spustime Wificontroller v GAMES, vytvorime spojenie z AP a vratime sa k PC 15.) Spustime aplikaciu Wificontroller pre PC 16.) Povolime vo firewall a minimalizujeme okno wifi servra, ten pobezi na pozadi 17.) OK vratime sa do mapping wizard-u, nastavime tieto hodnoty a dame next 18.) V tomto okne si mysou kliknite na tlacitko scan a D-Padom pohnite smerom vyznacenym sipkou a nakoniec next 19. V tomto okne nastavujete poradie tlacitok 1-8 tj vsetky tlacitka ktore sa beyne pouzivaju v hre + select a start (scan,tlacitko) 20.)V dalsom okne nastavte Analogovy ovladac nasledovne: 21.) OK teraz uz len FINISH a DONE!!!!!!!! No a pustite vasu srdcu milu hru napr NHL07 :lol: a vuala, mate novy gamepad :lol: Pri opetovnom pustani staci: 1.) Spustit program v PSP a vytvorit spojenie. 2.) Spustit Wificontroller v PC Ak chcete prekonfigurovat tlacitka na PSP vratte sa k bodu 12. Citovat
MArval Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Pokus se ten navod zformatoat do naky lepsi podoby...:D Citovat
Osmen Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Pokus se ten navod zformatoat do naky lepsi podoby...:D pokus se naučit číst , ještě se to dělá ... ;) Citovat
mootoo Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Pokus se ten navod zformatoat do naky lepsi podoby...:D pokus se naučit číst , ještě se to dělá ... ;) pokus sa citat ze sa na tom pracuje!!! Citovat
Anareus Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 a na jakym FW to jede? spustim to i na 3.02OE-Becku? Citovat
mootoo Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 a na jakym FW to jede? spustim to i na 3.02OE-Becku? jj ide to na 1.50,3.02OE aj na 2.71SE Citovat
LukDM Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 přečti si název topicu a nemusíš se ptát :wink: Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 uz sem to taky mel v PC a PSP, ale je mi to k nicemu :D Citovat
mootoo Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 sry to je moja chyba editol som to az po jeho otazke :oops: Citovat
mootoo Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 uz sem to taky mel v PC a PSP, ale je mi to k nicemu :D ja viem rozbehaval som to na tvoju ziadost a podla mna to je v celku zaujimava vec pre toho co nema kvalitny gamepad Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 uz sem to taky mel v PC a PSP, ale je mi to k nicemu :D ja viem rozbehaval som to na tvoju ziadost a podla mna to je v celku zaujimava vec pre toho co nema kvalitny gamepad ja mam kvalitni gamepad :) ale jinak je to v poho vec.. Citovat
myschoo Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 to znie lakavo hlavne na FPSky :D Citovat
Mikei Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Prave ze FPS se tim blbe ovladaj. ;) Gamepad ma nejlepsi vyuziti u sportu a platformovejch her.;) Citovat
Anareus Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 hmmm píše mi to game could not be started kdyz to chci pustit v psp Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Prave ze FPS se tim blbe ovladaj. ;) Gamepad ma nejlepsi vyuziti u sportu a platformovejch her.;) jj :D NHL na gamepadu je celkem dobre :) Citovat
mootoo Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 hmmm píše mi to game could not be started kdyz to chci pustit v psp chod do recovery mode a nastav pre adresar PSP/GAME kernel1.50 :roll: Citovat
kolb Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 Mě to zase píše v PSP: This game cannot be started. The data is corrupted. Je to chyba v tom programu... nevim jak to vyřešit - poradíte mi? Citovat
Dutch Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 Mě to zase píše v PSP:This game cannot be started. The data is corrupted. Je to chyba v tom programu... nevim jak to vyřešit - poradíte mi? jaky mas firmware? Citovat
S4PPH1R0N Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 no a co takhle FW 3.03 OE-X ? to facha taky? Citovat
Dutch Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 no a co takhle FW 3.03 OE-X ? to facha taky?ano Citovat
S4PPH1R0N Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2007 no a co takhle FW 3.03 OE-X ? to facha taky?ano tak to hned jak budu mit cas, tak si neco zaparim "S PSPckem!" :D Citovat
S4PPH1R0N Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2007 jo, je to pomerne dost dobry :) na jinej gamepad sem si nikdy nezvykal tak rychle Citovat
bobo Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2007 funguje to i pro jine aplikace trea winamp ? Citovat
Dutch Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2007 funguje to i pro jine aplikace trea winamp ?no nikdy jsem neslysel, ze by se nechal ovladat winamp gamepadem, ale pokud ano, tak to s PSP pujde :lol: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.