Spoon Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Zdar co mam pls delat kdyz proste hodim hru do oken aby se mi to pak neseklo vzdycky?se chci na neco podivat a sekne se to,a jeste jesli nevite jesli je neaky cheat aby sem si zvysil repku u nakych mest dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 u některých her to prostě nejde nebo ti to PC nestíhá...a stím cheatem zkus trochu samostnatosti a vygoogluj si to ----> www.google.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 AMD 64 X2 6000+ to nestihne? fakt nevim:) opravej patch asi na to neni co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 sekne se ti to nebo máš černou obrazovku? já mám černou obrazovku tak zkusim počkat nebo pak zmáčknou escape abych se jakoby z pausy dostal zase do hry a obraz většinou naběhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 cernou obrazovku skusim tedy pockat dil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Druhá možnost je, že se ti jednoduše zaplní paměť, ale to většinou hodí chybovou hlášku - mě to na noťasu Alt-tabnout jde, i když nemám patch, takže chyba bude někde jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 hm sem to vyresil proste budu ukladat hru vzdy pred tim nez dam hru do oken,ale furt to ukladat a spustet hru dokolecka nevim no:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts