kakao Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Zdarec,zase potřebuju helpa,když zapnu tu hru tak mi nejede hudba kterou tam mám nastavenou...nevíte čím to může být způsobený?ve hře by mělo být všechno nastavený dobře. A pak ještě v tom prvním training centru nebo co toje,nevíte co mám dělat když mám úkol transfer from QP to ther QP?když to prubnu nic to nedělá...tak dík za případnou pomoc,hodně by mi to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 transfer myslim ze jet prez zed skocis na zed a das trojuhelnik ale uz nevim dlouho jsem t nehral od ty doby co jsem se dostal na rank 2 uz me to prestalo bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 kakao: U tý hudby - Máš to asi riply. Jak velka je ta hra na tvy kartě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Srpen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 má to 374MB a stáhl jsem to tady, upload by netix. EDIT:aha,tak to sry,asi jsem si to nepřečetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 je to rip mám to tam napsany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 to QP trnasfer to QP je že musíš vyjete z jedny " U rampy" zmačknozt R nebo L ted už nvm a on ti jako přeleti do druhy rampy. QP znamená quater pipe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Srpen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 jo já vím co ty zkratky znamenaj,ale udělal jsem transfer a nic no...třeba je to tím RIPem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 ne tím to určitě není podle mě ani takhle hra oripovat nejde...rinuty sou tam myslim písničky a videa...ale newim tyhle hry mě moc nebavěj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.