eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2008 Takže nikde jinde jsem to na foru nenašel, tak doufám, že to není duplicita. Já to začal hrát až teď a celkem dost mě to chytlo. Já osobně necheatuju, nebaví mě ta hra pak. Jen když nemám prachy, tak občas na zbraně, pže stojí nehorázný prachy. Tady jsou všechno co mám. :psp: Set zbraní 1: Mačeta, Nůž, Molotovův koktejl, Pistol 9mm, Brokovnice, Tec-9, AK, Plamenomet, Sniperka Set zbraní 2: Katana, Granáty, Revolver, Upilovaná brokovnice, UZI, M4, Raketomet, Sniperka s laserovým zaměřením Set zbraní 3: Motorová pila, Granáty, Revolver, Poloautomatická brokovnice, SMG, M4, Minigun, Sniperka s laserovým zaměřením Přidá $250000: Přidá brnění Přidá životy: Policie a statistiky Přidá Level hledanosti: Sníží Level hledanosti: Nikdy nebudete hledáni: Dopravní prostředky Trashmaster: Rhino: Doprava Všechna auta budou bílá: Všechna auta budou černá: Můžete jezdit po vodě: Všechna auta budou pokrytá ''Chromem'': Zničí všechna auta: Změní velikost pneumatik u motorek: Citovat
Shifter960 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2008 myslim si že je to velice zbytečný ptže když napíšeš do vyhledavače GTA tddddddd. máš tam cheatu jak nasrán* Citovat
Jarbi Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2008 Jo ale sou lidi kterým se to třeba nechce hledat ,jako sem třeba já :lol: Citovat
Spoon Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 jak se tohle jako zadava? to namackam pri hrani a nic..... Citovat
myschoo Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Odesláno Září 1, 2008 ano, tie kody sa zadavaju pocas hry http://www.gamefaqs.com/portable/psp/code/925776.html Citovat
Spoon Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 zajmavi,behem hrani jsem zkousel jakykoliv z techto kodu,a vubec nic nevite cim to je? Citovat
Jíra Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 Tady to je také a myslím ze vic http://www.gta.cz/liberty/index.php?clanek=7 LCS neznám ale ve VCS se musely kody zadavat na silnici mozna i jinde ale to jsem nezkousel (je parkovisti a silnici) Citovat
Spoon Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 skusim diky,jinak tuhle stranku znam je fakt super:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.