eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Takže nikde jinde jsem to na foru nenašel, tak doufám, že to není duplicita. Já to začal hrát až teď a celkem dost mě to chytlo. Já osobně necheatuju, nebaví mě ta hra pak. Jen když nemám prachy, tak občas na zbraně, pže stojí nehorázný prachy. Tady jsou všechno co mám. :psp: Set zbraní 1: Mačeta, Nůž, Molotovův koktejl, Pistol 9mm, Brokovnice, Tec-9, AK, Plamenomet, Sniperka Set zbraní 2: Katana, Granáty, Revolver, Upilovaná brokovnice, UZI, M4, Raketomet, Sniperka s laserovým zaměřením Set zbraní 3: Motorová pila, Granáty, Revolver, Poloautomatická brokovnice, SMG, M4, Minigun, Sniperka s laserovým zaměřením Přidá $250000: Přidá brnění Přidá životy: Policie a statistiky Přidá Level hledanosti: Sníží Level hledanosti: Nikdy nebudete hledáni: Dopravní prostředky Trashmaster: Rhino: Doprava Všechna auta budou bílá: Všechna auta budou černá: Můžete jezdit po vodě: Všechna auta budou pokrytá ''Chromem'': Zničí všechna auta: Změní velikost pneumatik u motorek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 myslim si že je to velice zbytečný ptže když napíšeš do vyhledavače GTA tddddddd. máš tam cheatu jak nasrán* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Jo ale sou lidi kterým se to třeba nechce hledat ,jako sem třeba já :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 jak se tohle jako zadava? to namackam pri hrani a nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 ano, tie kody sa zadavaju pocas hry http://www.gamefaqs.com/portable/psp/code/925776.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 zajmavi,behem hrani jsem zkousel jakykoliv z techto kodu,a vubec nic nevite cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Tady to je také a myslím ze vic http://www.gta.cz/liberty/index.php?clanek=7 LCS neznám ale ve VCS se musely kody zadavat na silnici mozna i jinde ale to jsem nezkousel (je parkovisti a silnici) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 skusim diky,jinak tuhle stranku znam je fakt super:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.