H.e.m.i Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Mám hur ve formátu x.OUT Jak to mam na psp spustit.Prosim rychlou odpoved pripadne naky program kterej tomu pomuze . tak prede m díky :arrow: 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Mám hur ve formátu x.OUTJak to mam na psp spustit.Prosim rychlou odpoved pripadne naky program kterej tomu pomuze . tak prede m díky :arrow: 8) dej otevřít v rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 zkus přejmenovat na .rar nebo když nepujde třeba .iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 přesně buď je rovnou před .out rar nebo iso a jen to smázneš nebo to jen přejmenuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shobull Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 to je vystup zlučovania z total commandera, treba premenovať priponu, inak musiš vedieť čo to ťahaš, najprvž vždy otestuj rar a ked nejde, tak to može byť pri hre iso cso a ked nejaky film tak najpravdepodobnejsie avi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H.e.m.i
Mám hur ve formátu x.OUT
Jak to mam na psp spustit.Prosim rychlou odpoved pripadne naky program kterej tomu pomuze .
tak prede m díky :arrow:
8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts