H.e.m.i Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Mám hur ve formátu x.OUT Jak to mam na psp spustit.Prosim rychlou odpoved pripadne naky program kterej tomu pomuze . tak prede m díky :arrow: 8)
0 will Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Mám hur ve formátu x.OUTJak to mam na psp spustit.Prosim rychlou odpoved pripadne naky program kterej tomu pomuze . tak prede m díky :arrow: 8) dej otevřít v rar
0 LukDM Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 zkus přejmenovat na .rar nebo když nepujde třeba .iso
0 Number_x Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 přesně buď je rovnou před .out rar nebo iso a jen to smázneš nebo to jen přejmenuj
0 shobull Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 to je vystup zlučovania z total commandera, treba premenovať priponu, inak musiš vedieť čo to ťahaš, najprvž vždy otestuj rar a ked nejde, tak to može byť pri hre iso cso a ked nejaky film tak najpravdepodobnejsie avi.
Otázka
H.e.m.i
Mám hur ve formátu x.OUT
Jak to mam na psp spustit.Prosim rychlou odpoved pripadne naky program kterej tomu pomuze .
tak prede m díky :arrow:
8)
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts