Tonylee Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Cau parani chtel bych se zeptat jestli tu neni nekdo kdo umi udelat Flesh na Xbox360 a je z Chomutova..Pokavat jo napis mi pls na me ICQ :arrow:ICQ 464821717 THX nebo email : tonylee@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 To tu opravdu neni nikdo z CV kdo dělá flash :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 vem si "baťůžek", do něj Xbox360 a jeď autobusem do Prahy ... máš to jednodušší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spacir26 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 vím o jedné prodejně v cv někde poblíž ruský(je to ta prodejna co byla dřív v podkově) kde to dělají, ale tam za to chce 2000,- říkal kámoš a pak jeden týpek to dělá, dělal mi opravu rrod, řešil jsem to vše přes kamoše, ale na něj kontakt nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Znal sem jednoho týpka co to v CV dělal,ale už to hold nedělá ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 vím o jedné prodejně v cv někde poblíž ruský(je to ta prodejna co byla dřív v podkově) kde to dělají, ale tam za to chce 2000,- říkal kámoš a pak jeden týpek to dělá, dělal mi opravu rrod, řešil jsem to vše přes kamoše, ale na něj kontakt nemám... Pls skus sehnat na nej kontakt myslim na toho druheho ne na toho v co byl v podkove ..THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tonylee
Cau parani chtel bych se zeptat jestli tu neni nekdo kdo umi udelat Flesh na Xbox360 a je z Chomutova..Pokavat jo napis mi pls na me ICQ
:arrow:ICQ 464821717 THX nebo email : tonylee@seznam.cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts