Kenny03 Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Nikde jsem to tu nenasel,hral a dohral nekdo tuhle hru? Potreboval bych poradi s misi kde musim dostta truck do Main base ale v ceste je les,mam jen par AAA vozitek a neco pesacku. Ale nepratelky vrtulniky vzdycky preleti ten lesik a znici mne ten truck,nevim jak se dostat pres lesik do zakladny :( Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Halo3 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 nikam ho dostat nemas proste zneskodni nepratelke vojaky obsad budovy a jeto ale bacha znic jim hned ty stihacky a vrtulniky pujdou po nem asi po trech tazich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogard_2009 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Potřeboval bych poradit nevím jak mám udělat misi blind eye 23.Vyskoušel jsem obsadit budovy a zničit všechny nepřátele.Měl jsem to hotové asi do 22 dne co je na displeji ale pořád měto vrací na restrt toho kola.Codělám špatně?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.