Honza222 Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 mam problem stouto kartou karta mi sla jeden cas normalne pak zacala komolit data naformatoval sem ji v psp a pak mi to napsal free space 4121 misto 7699mb v pc uz ji ani nemuzu otevrit je tam jen format..ten sem skousel a nic... poradte prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Není to Fake Karta? To by všechno vysvětlovalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Srpen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Není to Fake Karta? To by všechno vysvětlovalo ... nevim test sem nedelal.... Dela si to ze me srandu? dal sem 10X format a uz to zase jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Honza222
mam problem stouto kartou karta mi sla jeden cas normalne pak zacala komolit data naformatoval sem ji v psp a pak mi to napsal free space 4121 misto 7699mb v pc uz ji ani nemuzu otevrit je tam jen format..ten sem skousel a nic... poradte prosim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts