roarbb Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Pri kopirovani akejkolvek aplikacie z iTunes (pc) vzdy windows skonci s chybovym hlasenim 0xE800002E . Vie mi niekto pomoct? dakujem Screen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Tak to nevim ale skus pouzit:google: http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://discussions.apple.com/thread.jspa%3FthreadID%3D1632644%26tstart%3D0&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3D0xE800002E%26hl%3Dcs%26lr%3D%26sa%3DG Snad se ti to taky přeloží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Coze to presne delas? Kopirujes hry nebo co? Trochu to rozved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Chyba vznikala pri upravovani suboru MobileInstallation. Spravil som restore, jailbreak a upravil spominany subor podla prirucky "How install games for iPHONE" a vsetko ide bez problemov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Super a jak si na to přišel kde je chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 restore som za posledne dni co mam iPod robil uz asi 15 krat :D posledne 3 restory boli koli upravovaniu MobileInstallation. Spravil som restore, jailbreak a vsetky aplikacie isli nahrad do iPodu normalne (cez sync). Potom som upravil patch spominaneho suboru podla tohto navodu >> http://www.iphone.org.hk/cgi-bin/ch/threaded_show.cgi?tid=8203&bpg=1&age=0 .... NEODPORUCAM! :D Tak som si spravil zase resore, jailbreak a aplikacie nahravam do iPodu rucne ... ipa files mi nefunguju ale da sa z nich extrahovat zlozka ktoru mozete rucne nahrat do iPodu a vsetko ide ako ma :) PS: Myslim ze na spominanom fore o iPhonoch a vseobecne na internete nie su dobre popisane navody pre zaciatocnikov s iPodom touch alebo iPhonom. Vsetko su vacsinou navody ktory vyzaduju iste zrucnosti uzivatela. Napriklad vety ako: "... nainstalujte open SSH a cez SFTP klienta si mozete instalovad do iPhonu aplikacie, napriklad cez WinSCP. A nezabudnite nastavit CHMOD na 777 pripadne 775." Co z toho ma potom bezny uzivatel ktory si donesie iPod prave domov? :D Ja som s tym problem nemal ale lutujem niektorych menej skusenych ludi :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Ked chces nahravat aplikacie pohodlnejsie cez iTunes skus pouzit moj navod co som sem napisal. Uz to cez neho par ludi spravilo bez predchadzajucich skusenosti bez problemov tak myslim ze to bude v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 jj :D todle taky mám rád no :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.