Spoon Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Zdar poradte mi nakou dost dobrou hru na PC ja uz nevim co hrat,mam:Bioshock,Crysis,Fear,Assasin Creed,Gothic 3,Titan quest+datac,UT3,CaC3 Tiberium Wars,NFSC,CoD. Uplne vsechno mi jede na uplne nejlepsi detaily a rozliseni co to jde takze na parametrech opravdu nezalezi8) Chtel bych nakou strilecku,3th nebo tak neco co se da hrat jesli ma nekdo link treba na BLACKSITE: AREA 51 nebo Mass Effect bylo by to dobry. strategie uz moc nevedu,pokud mozno free servry vsechny svoje ucty uz jsem vycerpal.dik vsem Urcite bude za linky neaka odmena jsem zapomel napsat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Jak koukam tak hrajes hry co maji co nej grafiku :) Jestli si chces zahrat neco dobryho a bez te super grafiky tak si zahrej warcrafty > Dotu. Pak je jeste dobra Diablo 2 :love::love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Doporucuji ti Battlefield 2 nebo Battlefield 2142 výborrný hry a ještě lepší po netu kdyby si si je kopuil písni a zapaříme spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 ted momentalne nemam penize ale taky jsem nad tim uvazoval,a toho Blacksite nebo Mass effect nikdo nema link pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Mass Effect: Zkus tady: http://www.unlimitedgamedownloads.com/?hop=tbone0730 Mohl by tam být i Blacksite i další hry. I proti tvýmu, že hraješ hry se skvělou grafikou, zahraj si Gothic 1 nebo 2. Gothicz.net najdeš tam rady i fórum a s G1/2 si užiješ víc srandy než v G3. Věř mi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 GTA IV,Scarface-The world is yours Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 GTA4 na PC omg Skus třeba Turok docela dobrý a hru kteroou miluju a nemůžu si jí vynachváli tu si na 100% zahraj je Gears of War fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 nevypada to vubec zle:) jeste ale vedet kde to sehnat sem to hledal a samy na 50 casti atd na hledani jsem anti talent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 S.T.A.L.K.E.R To je fakt dost, nebo Pain Killer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Výborná hra Sniper Elite dohrál a doporočuju :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Dneska vyšlo/ehm před pár minutama/ Pure :) ... hrál sem na PS3 demo a super gamesa ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 doporučoval bych gears of war Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Zkus novyho STALKERA kousek jsem hral a vypada dobre a v recenzich dostal taky dobry hodnoceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts