zlatokop.zas Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Ahoj lidi pls potřebuju pomoct nanistaloval jsem si Linage 2 C5 podle návodu od Lance~nOmErcY,ale něak mi to nejede z tý stránky mi ještě nepříšel aktivanční mail a to už čekám 3hodiny a Lance~nOmErcY nereaguje na PM ani v jeho topicu na zprávy pls pomoc potřebuju promluvit s někym po icq a aby mi pomohl jsem připravenej dát něaký ty credity a thanks dám každýmu kdo mi alespon trochu pomůže díky zlatokop.zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Tak zkus jiny server freecek je dost pokud s L2 zacinas tak bych mozna zkusil czechgamers raty neco kolem 8x ale nevim to jiste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 A mohl by jsi mi dát icq ja totiž vůbec nic na Lineage2 nechapu potřebuju fakt pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 ICQ mas v profilu jinak klidne ti poradim ... ale vetsinou tam mas napsano co udelat ... na vetsinu serveru staci stahnout loader checknout data dat host soubor cesta k nemu je napr C:/Windows/system32/drivers/etc a tam hosta nakopirujes (vsechno je vetsinou nastazeni na strance serveru) Edit: s tim czechgamers jsem se trochu sekl je to Interlude server zapomnel jsem ze mas jen C5 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Díky už to jede pls lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts