zlatokop.zas Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 Ahoj lidi pls potřebuju pomoct nanistaloval jsem si Linage 2 C5 podle návodu od Lance~nOmErcY,ale něak mi to nejede z tý stránky mi ještě nepříšel aktivanční mail a to už čekám 3hodiny a Lance~nOmErcY nereaguje na PM ani v jeho topicu na zprávy pls pomoc potřebuju promluvit s někym po icq a aby mi pomohl jsem připravenej dát něaký ty credity a thanks dám každýmu kdo mi alespon trochu pomůže díky zlatokop.zas
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 Tak zkus jiny server freecek je dost pokud s L2 zacinas tak bych mozna zkusil czechgamers raty neco kolem 8x ale nevim to jiste
zlatokop.zas Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 A mohl by jsi mi dát icq ja totiž vůbec nic na Lineage2 nechapu potřebuju fakt pomoc
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 ICQ mas v profilu jinak klidne ti poradim ... ale vetsinou tam mas napsano co udelat ... na vetsinu serveru staci stahnout loader checknout data dat host soubor cesta k nemu je napr C:/Windows/system32/drivers/etc a tam hosta nakopirujes (vsechno je vetsinou nastazeni na strance serveru) Edit: s tim czechgamers jsem se trochu sekl je to Interlude server zapomnel jsem ze mas jen C5 :)
Recommended Posts