THeBaNDiT Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Vcera v noci som si tak paril MoHH po NETe a velmi nemilo ma prekvapila jedna vec. Po prvykrat som na vlastne oci (a deaths) videl niekoho cheatovat (hrac s nickom greenARROWs, ak si dobre pamatam). Namiesto hraca som pred sebou videl iba strielajucu zbran. Ktora ma samozrejme zabila. A potom znova. A potom znova. Potom sme ich vyprasili z jaskyne granatmi... ale aj tak som nazbieral negativne body. Zjavim sa v zakladni, a znova... aj cez stenu som dead. A o chvilu vbehnem dnu a znova! Minule sa mi zasa stalo, ze cuvam/ustupujem pred protivnikom za roh a on ma zlozil aj cez ten roh! Kua, neznasam cheaterov! :evil: :evil: Myslite, ze to bude nejako osetrene? Myslim tym, ze na to EA dohliadne a moznost cheatovania odstrani... Pretoze takto sa moze clovek snazit, ako chce, a je mu to nanic. Ano, je pravda, ze MoH je lepsie hrat nehladiac na body, ale predsalen urcita motivacia to je. A uz sa mi parkrat (asi tak 3x) stalo, ze som bol odpojeny zo servera a vrateny do Lobby, cim sa mi ziadne body nepricitali/neodcitali... aj vcera nastastie tak, vdaka cheaterom som mal celkom pekne minusove skore... :roll: Dufam, ze po precitani tohto prispevku nenapadne nikoho z vas hladat sposob, ako cheatovat, pretoze cheatovanie (v multiplayeri) zabija hru! OK, potreboval som sa vykecat. Ak mate podobne skusenosti, alebo mate na danu vec nejaky nazor, budem rad, ak sa s nami podelite... :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 ...jojo..to je nejvetsi vopruz...smelit v multaku.. ...kdyz si nekdo hraje singleplayera, tak at si dela co chce, ale tohle je fak na nic..uz me to taky parkrat znechutilo :( ..jinak EA nehne prstem..nemaj duvod...hra je to porad skvela, porad se bude prodavat a jim je sumak jestli nekdo v nakym multaku hraje fer nebo ne... ..nezbejva nez se z takovejhle her rovnou odhlasovat..nebo hrat s lidma, ktery znas... ..u socoma sou taky takovidle paka :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 mohol to byt aj glitch, ako na socome :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 nj - co maji pak ze hry... o nejakou statistiku nejde, ale o zahrani ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Jj, tohle jsou lidi, kterým o hraní vůbec nejde, jsou to jen hunteři. To samý se děje i v NFS Carbon, není to sice cheatování v tom pravým slova smyslu, ale taky jsou tam pablbové - hrajou jednu jedinou trať, když k nim vlezete a vidí, že nejste úplnej noob, tak vás prostě vykopnou z místnosti. Potom tam jsou i takový (teda zatim jsem potkal jen jednoho :D ), co hru spustí, najede si na jedno z aut hned vedle Murcialga a čeká - buď si v dobrý vůli najedete na stejný auto jako on a jkmile ho vyberete, okamžitě si to přehodí na Lambo a spustí závod, nebo ho prokouknete, vyberete si Lambo vy a on prostě hru ukončí. No a pokud náhodou se vám poštěstí s ním hrát a vyhrajete, čeká vás při dalším pokusu o závod s ním "kick". No, trochu OT co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Jj, tohle jsou lidi, kterým o hraní vůbec nejde, jsou to jen hunteři. To samý se děje i v NFS Carbon, není to sice cheatování v tom pravým slova smyslu, ale taky jsou tam pablbové - hrajou jednu jedinou trať, když k nim vlezete a vidí, že nejste úplnej noob, tak vás prostě vykopnou z místnosti. Potom tam jsou i takový (teda zatim jsem potkal jen jednoho :D ), co hru spustí, najede si na jedno z aut hned vedle Murcialga a čeká - buď si v dobrý vůli najedete na stejný auto jako on a jkmile ho vyberete, okamžitě si to přehodí na Lambo a spustí závod, nebo ho prokouknete, vyberete si Lambo vy a on prostě hru ukončí. No a pokud náhodou se vám poštěstí s ním hrát a vyhrajete, čeká vás při dalším pokusu o závod s ním "kick". No, trochu OT co? :D vubec to neni OT patri to k tomu.. myslim ze kazde cheatovani a podvody ve hrach se pak i odrazi v normalnim zivote(nebo naopak).. takhle muzete poznat docela snadno charakter te osoby.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 jo jo, kludne piste aj o cheatovani v inych hrach... mimochodom, myslite, ze ta Lobby, co sa ukazuje v MoH, to su vsetky miestnosti na svete? Pretoze niekedy je online trebars len 29 ludi, to sa mi vidi velmi malo... a aj to takmer vzdy samy amik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Nevím, jak v MoH, ale v Crabonech je to rozdělený na Rank (4 kategorie), takže online je třeba 30 lidí, ale jsou rozházený po kategoriích, do kterých se dostaneš podle toho, jakej máš Rank. Jinak já si na tyhle vychcánky dávám "block" (je tam omezení snad jen kvůli tomu, že vám nemůžou posílat PM, ale nevím to jistě, hlavní je, že je mám označený :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Jsou to prostě ku*vy!! V SP ať si klidně hrajou, když je to baví, ale do MP ať to netahají. Proti cheatovaní v SP nic nemám. Kazí to sice dojem ze hry, ale mě to vůbec nevadí, že někdo cheatuje, ale jak někdo cheatuje v MP tak mě to se*e. Prostě to není fér. Doufám, že pokud bude nějaký battle tady s lidma z fóra tak nikdo nebude cheatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Nevím, jak v MoH, ale v Crabonech je to rozdělený na Rank (4 kategorie), takže online je třeba 30 lidí, ale jsou rozházený po kategoriích, do kterých se dostaneš podle toho, jakej máš Rank. tak je to i v Tiger Woodsovi PGA :) ale i ten co ma nejlepsi score muze do te prvni i do te posledni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 souhlas s atrym, lidi sou kurvy a nema cenu se nervovat, proste odejdu do jine mistnosti, nebo votnu kick takovyho typa. jinak sou na multaku fakt dobry lidi, ktery hodne davaj, a ac je to fer zpusob boje - tak me stvou ty co maj zvladnutou bazuku, pac ti neomylne zabijou na jakoukoli vzdalenost a pokud se snad dostane na boj zblizka, tak jim kver staci, na blizko je stejne lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Vandit: EA ma celosvetove servery, takze...ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 V MoH sem nastesti potkal podvodnika jenom jednou byl nesmrtelny a poznal sem to tak ze sem za nim bezel a furt mu strilel do hlavy a on ne a ne chcipnout a ze sem za nim bezel tak 3min ani po me nestrilel jen utikal tak sem dal vote na jeho kick a bylo po problemu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 a jinac kdy vy to tak hrajete nevidel sem v MoH zatim ani jednoho cecha pripadam si snad jak jedinej cech tam jinac sami amici spanele a kdovi co jeste.YO a v socom 2 kdyz ho chci parit stahne mi to nejaky update newite co to je?abych si neprepsal FW nebo tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 je to update, to je Ok...stiahni ho vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 a jinac kdy vy to tak hrajete nevidel sem v MoH zatim ani jednoho cecha pripadam si snad jak jedinej cech tam jinac sami amici spanele a kdovi co jeste.YO a v socom 2 kdyz ho chci parit stahne mi to nejaky update newite co to je?abych si neprepsal FW nebo tak neco ja som raz na jedneho slovaka narazil, aj na jedneho cecha... Ty pouzivas aky nick? Ja hram MoH casto, najcastejsie okolo a po polnoci... Nick mam v podpise. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 a jinac kdy vy to tak hrajete nevidel sem v MoH zatim ani jednoho cecha pripadam si snad jak jedinej cech tam jinac sami amici spanele a kdovi co jeste.YO a v socom 2 kdyz ho chci parit stahne mi to nejaky update newite co to je?abych si neprepsal FW nebo tak neco ja som raz na jedneho slovaka narazil, aj na jedneho cecha... Ty pouzivas aky nick? Ja hram MoH casto, najcastejsie okolo a po polnoci... Nick mam v podpise. 8) ..ja se tam nemuzu uz 3 tejdni nalogovat(connecnout)..do toho EA serveru.. :( ..nevim proc...pritom treba SOCOM 2 mi beha...a pouzivam porad stejnou verzi hry(podezrivam FW 3.02 OE, ale dost lidi ho ma a facha jim to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 a jinac kdy vy to tak hrajete nevidel sem v MoH zatim ani jednoho cecha pripadam si snad jak jedinej cech tam jinac sami amici spanele a kdovi co jeste.YO a v socom 2 kdyz ho chci parit stahne mi to nejaky update newite co to je?abych si neprepsal FW nebo tak neco ja som raz na jedneho slovaka narazil, aj na jedneho cecha... Ty pouzivas aky nick? Ja hram MoH casto, najcastejsie okolo a po polnoci... Nick mam v podpise. 8) Ja mam lehkej nick - Marcel cze ve vsech EA hrach a kdyz o tom tak uvazuju mozna sem tvuj nick uz vydel v nejake hre hrajes mapu belgium forest?to je moje nej CTF-Belgium forest tam sem vetsinou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 je to update, to je Ok...stiahni ho vpoho JJ uz sem ho chtel nainstalovat az me zarazila hlaska ze nemam dostatecne nabyte PSP (mel sem asi 45%) tak sem myslel ze to je FW update na nejnovejsi nebo tak necoa radsi sem se na to vykaslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 a jinac kdy vy to tak hrajete nevidel sem v MoH zatim ani jednoho cecha pripadam si snad jak jedinej cech tam jinac sami amici spanele a kdovi co jeste.YO a v socom 2 kdyz ho chci parit stahne mi to nejaky update newite co to je?abych si neprepsal FW nebo tak neco ja som raz na jedneho slovaka narazil, aj na jedneho cecha... Ty pouzivas aky nick? Ja hram MoH casto, najcastejsie okolo a po polnoci... Nick mam v podpise. 8) Ja mam lehkej nick - Marcel cze ve vsech EA hrach a kdyz o tom tak uvazuju mozna sem tvuj nick uz vydel v nejake hre hrajes mapu belgium forest?to je moje nej CTF-Belgium forest tam sem vetsinou :D ano, tu mapu mam asi najradsej, tam som najcastejsie... OK, pisem si tvoj nick... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 ty co cheatujou jsou proste *****.to nejde ani napsat...a nevim k cemu to je dobry...jak bylo psano vise: prece se chci u toho pobavit ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 a jinac kdy vy to tak hrajete nevidel sem v MoH zatim ani jednoho cecha pripadam si snad jak jedinej cech tam jinac sami amici spanele a kdovi co jeste.YO a v socom 2 kdyz ho chci parit stahne mi to nejaky update newite co to je?abych si neprepsal FW nebo tak neco ja som raz na jedneho slovaka narazil, aj na jedneho cecha... Ty pouzivas aky nick? Ja hram MoH casto, najcastejsie okolo a po polnoci... Nick mam v podpise. 8) Ja mam lehkej nick - Marcel cze ve vsech EA hrach a kdyz o tom tak uvazuju mozna sem tvuj nick uz vydel v nejake hre hrajes mapu belgium forest?to je moje nej CTF-Belgium forest tam sem vetsinou :D ano, tu mapu mam asi najradsej, tam som najcastejsie... OK, pisem si tvoj nick... 8) hah tuhle mapu nemam rad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 da niekto moh? dnes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 da niekto moh? dnes :)Ano mysko da... ja... uz si idem za 15 minut pre PSPcko tak ta potom rozdrtim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 da niekto moh? dnes :)Ano mysko da... ja... uz si idem za 15 minut pre PSPcko tak ta potom rozdrtim... ja si vas tam poskolim vy smradi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.