Sim3to Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Jelikoz Vodafone nabizi oba dva typy, za stejnou cenu, tak by me zajimalo co je podle vas lepsi. Nedavno mi vyprsela smlouva tak mam narok na koupy noveho telefonu. Urcite tenhle topic poradi i ostatnim :) Jinak nejakej odkaz : ::1:: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 HTC - windows mobile! iPhone - asi bude lepší display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 HTC = :dozey: nelibi se mi a urcite je horsi jak Iphone 3G (cetl jsem srovnani) Iphone 3G = super displey, fotak nic moc , ale funkce to ma pekny :) Bracha si prave delal srovnani a koupil si nakonec IPhone 3G :) a je to paradni mobil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Pokud clovek nema HTC Diamond + iphone 3G doma tak nemuze soudit tyto telefony :dozey: na iDNES.cz bych rekl ze je vitez HTC Diamond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Podle uzivani bych se rozhodl spise pro HTC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Já bych vybral třetí možnost a tou je (podle mě) kombinace iPhone a HTC Diamond :) http://www.palmpc.cz/samsung-sgh-i900-omnia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 nic moc k telefonum a firmwarum nevim, takze : Slysel jsem ze se da iphone nejak hacknout a pak si na nem davat nejake veci. Jde se hacknout i ten novy iPhone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 nic moc k telefonum a firmwarum nevim, takze : Slysel jsem ze se da iphone nejak hacknout a pak si na nem davat nejake veci. Jde se hacknout i ten novy iPhone? hehe i kdyby byl ten 3g hacknutej tak se nedostane na takovou uroveň na jaký je windows mobile.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 mam diamond, 100% spokojenost. iphone je jasna volba pro ty ktery chtej oslnovat iphonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 nic moc k telefonum a firmwarum nevim, takze : Slysel jsem ze se da iphone nejak hacknout a pak si na nem davat nejake veci. Jde se hacknout i ten novy iPhone? ano da sa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Jednoznačně HTC Diamond. Na možnosti Windows Mobile Iphone nemá a nikdy mít nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 já bych bral určitě iPhone :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Me osobne se vic libi iPhone a to se vsim vsudy. Ovsem hlas jsem dal HTC Diamond protoze Windows Mobile je Windows Mobile :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Jasně nemůžu objektivně posoudit, protože iPhone sem nikdy neměl v ruce.... Týne mám Diamond a sem maximálně spokojenej, ale i iPhone má své výhody.... Ale nemá cenu 12k... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 iphone, castecne pro to ze jsem jablickar a nemam rad microsoft :D jinak HTCcka jsou ok, ale displayem, prohlizenim webu, psanim atd. se iphonu nevyrovna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 iphone, castecne pro to ze jsem jablickar a nemam rad microsoft :D jinak HTCcka jsou ok, ale displayem, prohlizenim webu, psanim atd. se iphonu nevyrovna... diamond ma pro tvou informaci VGA displej (640x480). S takovym rozlisenim v kombinaci s predinstalovanou operou 9.5 je prohlizeni netu dokonaly :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 ja bych si nevybral ani jedno.. ale jelikoz HTC Diamond nesplnuje muj hlavni pozadavek - HW klavesnice - tudiz je na tom obdobne, jako iPhone, kterej jede na OS X like, tzn. BSD like systemu, ktery vychazi z unixu, tak bych volil iPhone.. Kdybych mel ale volnej vyber, nevybral bych si ani jeden a iPhone urcite ne.. Stojim si za svym nazorem, ze je predrazeny a nemam rad politiku Apple.. Pokud bych mel ale na vyber z techto dvou "stroju", bral bych nejspise iPhone.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Iphone... HTC sa mi nejak nepaci ... mozno ma viac funkcii a lepsi fotak..ale proste nvm no .. kebyze mam mozost kupit Iphone za 500 sk a HTC za 500 sk tak berem Iphone... HTC ma lepsi fotak to je pravda..ale kto si kupuje mobil kvoli fotaku lol .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 fotak na mobilu je stejne nepouzitelnej :) . porovnejte jakejkolik "generator barev" na mobilu s markovym Canonem 400D a poznate jak ma vypadat fotka :D. HTC Diamond ma Windows Mobile a na to je minimalne 10x tolik aplikaci jak na iphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 u iPhone se platí za značku ale u HTC za funkce;) sry jestli to tu už někdo napsal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 anonymus_ a jeho zaujatost vůči jabkám, jak trpné už :roll: myslím, že jde o to, k čemu telefon budeš využívat .. myslím, že porovnáváš dva naprosto shodné telefony, které se liší značkou .. a teď je jen na tobě, jestli se ti víc zamlouvá např. OS X nebo Microsoft, jestli hledíš více na styl apod. myslím, že objektivně ti tu nikdo neporadí, protože jak vidíš, nikde objektivní názor víceméně nenajdeš a proto bude nejlepší jít do O2, nechat si telefony zapnout, dát si je vedle sebe a chvíli si s nimi ,,hrát" , pak uvidíš co ti sedne líp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 na práci HTC, na hraní iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 anonymus_ a jeho zaujatost vůči jabkám, jak trpné už :roll: myslím, že jde o to, k čemu telefon budeš využívat .. myslím, že porovnáváš dva naprosto shodné telefony, které se liší značkou .. a teď je jen na tobě, jestli se ti víc zamlouvá např. OS X nebo Microsoft, jestli hledíš více na styl apod. myslím, že objektivně ti tu nikdo neporadí, protože jak vidíš, nikde objektivní názor víceméně nenajdeš a proto bude nejlepší jít do O2, nechat si telefony zapnout, dát si je vedle sebe a chvíli si s nimi ,,hrát" , pak uvidíš co ti sedne líp :) zaujatost? Jsi ubozak.. Asi jsis neprecetl muj post, psal jsem, ze bych si v tomto pripade vybral iPhone :dozey: .. vyvrat mi jediny z mych "zaujatych" argumentu, dokazes jen trapne zvanit a nic z toho :roll: .. ze je iPhone zabugovany a predrazeny pochopi kazdy s prumernym IQ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 HTC ma podle me vetsi potencial a diky WM vic moznosti. navic umoznuje multittasking a GPS >>> google maps. jedine co je fajn na iPHONE je display a ovladani, ale dva prsty se daj ozelit, kdyz funkce jsou prumer. navic iPHONE zatim chybi cj a snad prej nejde vypnout T9 :roll: (pritom ma qwerty, aspon kdyz jsem se koukal do sms tak mel). jinak pokdu bys chtel HW klavesku (jako vadi napr anonymousovi) tak uz snad je i na trhu Raphael. trosku tlustsi verze diamondu s klaveskou muj bod pro HTC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 myslím, že porovnáváš dva naprosto shodné telefony, .... Nesouhlasím ! HTC Touch Diamond a iPhone 3G sou NAPROSTO rozdílný telefony který spojuje POUZE dotykovej displej. Jinak je ovládání jiný i technologie toho displeje je jiná (iphone lze ovládat pouze rukama nikoliv stylusem) a celej interface je jinej. Podle mě je to jako porovnávat NDS s PSP nebo X360 s PS3. (tohle přirovnání berte s rezervou) EDIT: shiddo: mrkni na HTC TOUCH PRO - http://www.hshop.cz/htc-touch-pro.htm je to úplně stejné zařízení jako Diamond + má slot na MICRO SD karty a hardwarovou klávesnici !!! (podle mě nejlepší Pocket PC a nejlepší telefon ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.