Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

HTC Diamond Vrs. iPhone 3G

Sim3to

Recommended Posts

nic moc k telefonum a firmwarum nevim, takze : Slysel jsem ze se da iphone nejak hacknout a pak si na nem davat nejake veci. Jde se hacknout i ten novy iPhone?

hehe i kdyby byl ten 3g hacknutej tak se nedostane na takovou uroveň na jaký je windows mobile....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

iphone, castecne pro to ze jsem jablickar a nemam rad microsoft :D jinak HTCcka jsou ok, ale displayem, prohlizenim webu, psanim atd. se iphonu nevyrovna...

diamond ma pro tvou informaci VGA displej (640x480). S takovym rozlisenim v kombinaci s predinstalovanou operou 9.5 je prohlizeni netu dokonaly :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

ja bych si nevybral ani jedno..

ale jelikoz HTC Diamond nesplnuje muj hlavni pozadavek - HW klavesnice - tudiz je na tom obdobne, jako iPhone, kterej jede na OS X like, tzn. BSD like systemu, ktery vychazi z unixu, tak bych volil iPhone..

Kdybych mel ale volnej vyber, nevybral bych si ani jeden a iPhone urcite ne.. Stojim si za svym nazorem, ze je predrazeny a nemam rad politiku Apple.. Pokud bych mel ale na vyber z techto dvou "stroju", bral bych nejspise iPhone..

Odkaz ke komentáři

anonymus_ a jeho zaujatost vůči jabkám, jak trpné už :roll:

myslím, že jde o to, k čemu telefon budeš využívat .. myslím, že porovnáváš dva naprosto shodné telefony, které se liší značkou .. a teď je jen na tobě, jestli se ti víc zamlouvá např. OS X nebo Microsoft, jestli hledíš více na styl apod.

myslím, že objektivně ti tu nikdo neporadí, protože jak vidíš, nikde objektivní názor víceméně nenajdeš a proto bude nejlepší jít do O2, nechat si telefony zapnout, dát si je vedle sebe a chvíli si s nimi ,,hrát" , pak uvidíš co ti sedne líp :)

Odkaz ke komentáři

anonymus_ a jeho zaujatost vůči jabkám, jak trpné už :roll:

myslím, že jde o to, k čemu telefon budeš využívat .. myslím, že porovnáváš dva naprosto shodné telefony, které se liší značkou .. a teď je jen na tobě, jestli se ti víc zamlouvá např. OS X nebo Microsoft, jestli hledíš více na styl apod.

myslím, že objektivně ti tu nikdo neporadí, protože jak vidíš, nikde objektivní názor víceméně nenajdeš a proto bude nejlepší jít do O2, nechat si telefony zapnout, dát si je vedle sebe a chvíli si s nimi ,,hrát" , pak uvidíš co ti sedne líp :)

zaujatost? Jsi ubozak.. Asi jsis neprecetl muj post, psal jsem, ze bych si v tomto pripade vybral iPhone :dozey:

.. vyvrat mi jediny z mych "zaujatych" argumentu, dokazes jen trapne zvanit a nic z toho :roll: .. ze je iPhone zabugovany a predrazeny pochopi kazdy s prumernym IQ..

Odkaz ke komentáři

HTC ma podle me vetsi potencial a diky WM vic moznosti. navic umoznuje multittasking a GPS >>> google maps. jedine co je fajn na iPHONE je display a ovladani, ale dva prsty se daj ozelit, kdyz funkce jsou prumer. navic iPHONE zatim chybi cj a snad prej nejde vypnout T9 :roll: (pritom ma qwerty, aspon kdyz jsem se koukal do sms tak mel).

jinak pokdu bys chtel HW klavesku (jako vadi napr anonymousovi) tak uz snad je i na trhu Raphael. trosku tlustsi verze diamondu s klaveskou

muj bod pro HTC

Odkaz ke komentáři

myslím, že porovnáváš dva naprosto shodné telefony, ....

Nesouhlasím ! HTC Touch Diamond a iPhone 3G sou NAPROSTO rozdílný telefony který spojuje POUZE dotykovej displej. Jinak je ovládání jiný i technologie toho displeje je jiná (iphone lze ovládat pouze rukama nikoliv stylusem) a celej interface je jinej. Podle mě je to jako porovnávat NDS s PSP nebo X360 s PS3. (tohle přirovnání berte s rezervou)

EDIT: shiddo: mrkni na HTC TOUCH PRO - http://www.hshop.cz/htc-touch-pro.htm je to úplně stejné zařízení jako Diamond + má slot na MICRO SD karty a hardwarovou klávesnici !!! (podle mě nejlepší Pocket PC a nejlepší telefon ;))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu