eL'KeDaRoSs Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Piště, ať mám inspiraci, co stahnout a zejtra pařit první dvě hodiny těláku :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 no tak u me si dobry meno udelal The Godfather a Flatout head on.No tak je to na stylu no..........me bavi takovyhle hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan.k Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 no tak u me si dobry meno udelal The Godfather a Flatout head on.No tak je to na stylu no..........me bavi takovyhle hry Godfathera doporučuju....je to chytlavá hra a pěkná grafika...teda mě se líbila :):):cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Me docela zabavil Tekken pak Dungeon explorer the warriors of ancient arts no a je toho mnohem vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Godfather je dobrej, ale pokud si ho hral uz na PC nebo na konzoli, tak te nechytne....naposledy sem hral GTA: liberty city stories, podle me lepsi nez GTA VCS a GTA 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 flOw...Patapon a Dungeon Siege + virtua tennis a taky docela...nvm, jak ty, ale já mám klíč na školní wifinu takže tam pařím medala :-D (online). Určitě ale nějaký RPG...to tě zabaví na dlouhou dobu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Prave hram godfathera a zapacilo sa mi to tak, ze som si stiahol aj film + knihu :) Ma to velmi dobru atmosferu. Donedavna som hral Juiced2:HIN, tiez mozem doporucit, aj ked ma nastval jeden postupovy v 75% hry pretek kvoli ktoremu nemozem hru dokoncit(nvm to prejst :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 ff cc opravdu pecka hra pak jestli mas rad sporty tak zkus tigra travu 09(tiger woods) opravdu to stoji za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acryo Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 God of War...nejviiic game..jinak klasika treba bomberman xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 u me asi Rocky nejak uplne mi se vraci vzpominky kdy jsem jako malej koukal na tv na ohrany 1000x VHSky s Rockym Balboou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8-marila-8 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 ja spis sport : virtua 3,tiger woods 09 good,euro 2008,killzone moc dobra hra!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragi Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Patopon, to je hustý. Originalita, ale i celé pěkně provedené. flOw mě naopak zklamal, dle mého soudu slabá hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 ja v poslednych dnoch hrava crash of the titans... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 no nema cenu uz sem psat rekl ze zejtra mame telak a pochybuju ze ma telak v 18:41 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.