jahoda Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Hraju .iso Daxtera a mám problém hned ze začátku ve snu Matrix. Symboly, co se objevují na zemi, mačkám na PSP v pořádku, ale někdy se ukazují jako špatně zmačknuté ... tím pádem se dál nemůžu vůbec dostat. Zkoušela sem to na dvou PSP a na obou je to stejné. Nesetkal se někdo s tímhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 No tak buď to fakt špatně mačkáš, nebo tak něco, popřípadně stáhni jinou verzi (iso) hry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 hele ja to mam tady z fora a normalne mi to fara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 no tak to bude asi problém toho že to občas špatně zmáškneš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Rozehraj to znova. Mel jsem stejny problem a pokud problem pretrva, tak si ho sosni ode me ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altt Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 no mne to tiez trvalo dokym som to presiel ale nakoniec sa mi to podarilol..chyba nieje v hre ale v neskorom stlacani :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal121468622172 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 jo já mam daxtera originál a taky se mi to stávalo ae bylo to mojí vlastní vinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baziii Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Podle mě je to hned ze startu jeden z nejobtížnějších "snů", které si Daxter vůbec vysnil a podařilo se mi jím projít na bronzovou medaili až po několikáté. Je asi potřeba vystihnout tu správnou chvíli kdy zmáčknout daný symbol. Ať ti to vyjde ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jahoda
Hraju .iso Daxtera a mám problém hned ze začátku ve snu Matrix.
Symboly, co se objevují na zemi, mačkám na PSP v pořádku, ale někdy se ukazují jako špatně zmačknuté ... tím pádem se dál nemůžu vůbec dostat.
Zkoušela sem to na dvou PSP a na obou je to stejné.
Nesetkal se někdo s tímhle?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts