jahoda Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 Hraju .iso Daxtera a mám problém hned ze začátku ve snu Matrix. Symboly, co se objevují na zemi, mačkám na PSP v pořádku, ale někdy se ukazují jako špatně zmačknuté ... tím pádem se dál nemůžu vůbec dostat. Zkoušela sem to na dvou PSP a na obou je to stejné. Nesetkal se někdo s tímhle?
0 .::DirtyKing::. Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 No tak buď to fakt špatně mačkáš, nebo tak něco, popřípadně stáhni jinou verzi (iso) hry ;)
0 Saitek192 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 hele ja to mam tady z fora a normalne mi to fara
0 Sony108 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 no tak to bude asi problém toho že to občas špatně zmáškneš!
0 Brento Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Odesláno Září 5, 2008 Rozehraj to znova. Mel jsem stejny problem a pokud problem pretrva, tak si ho sosni ode me ;)
0 altt Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 no mne to tiez trvalo dokym som to presiel ale nakoniec sa mi to podarilol..chyba nieje v hre ale v neskorom stlacani :)
0 michal121468622172 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 jo já mam daxtera originál a taky se mi to stávalo ae bylo to mojí vlastní vinou
0 Baziii Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Odesláno Září 9, 2008 Podle mě je to hned ze startu jeden z nejobtížnějších "snů", které si Daxter vůbec vysnil a podařilo se mi jím projít na bronzovou medaili až po několikáté. Je asi potřeba vystihnout tu správnou chvíli kdy zmáčknout daný symbol. Ať ti to vyjde ;-)
Otázka
jahoda
Hraju .iso Daxtera a mám problém hned ze začátku ve snu Matrix.
Symboly, co se objevují na zemi, mačkám na PSP v pořádku, ale někdy se ukazují jako špatně zmačknuté ... tím pádem se dál nemůžu vůbec dostat.
Zkoušela sem to na dvou PSP a na obou je to stejné.
Nesetkal se někdo s tímhle?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts