ondra.ufo Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 když spustim soubor 4.01 tak to píše unpacking... done please wait... prosím poradte mi co s tim mám dělat, protože dál už se nic nestane čekal sem asi 10 minut a nic se nezměnilo pořád černá obrazovka s tim co sem už zmiňoval:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 to se ti to seklo vyndej baterku nic by ses tát nemělo ale nejsem si jistej stejně stim nic jinyho delat nemuzes :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondra.ufo Odesláno Září 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 no tak když s to sekne tak to normálně vypnu, ale mě jde o to že ta instalace fw nepokračuje zasekne se v tom unpacking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Zkus naformatovat kartu, stahnout 4.01 EBOOT odjinud, ci si FW zaktualizuj pres pandoru ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondra.ufo Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 ta kartu sem naformátoval, nic....fw sem stahl z jiný stranky taky nic, zkoušel sem i 3.90 ale taky nejde furt jenom unpacking a s pandorou neumim( asi mi ale nic jinýho nezbyde co?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondra.ufo Odesláno Září 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 tak mi asi nikdo neporadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Tipuju ze mas psp fat takze bez do recovery a dej configuration a tam jak je kernel tak ten prehod a skus to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ondra.ufo
když spustim soubor 4.01 tak to píše unpacking... done
please wait...
prosím poradte mi co s tim mám dělat, protože dál už se nic nestane čekal sem asi 10 minut a nic se nezměnilo pořád černá obrazovka s tim co sem už zmiňoval:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts