del.pierro Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Vždy po 20 minutách hraní se mi vypne Xbox a blikaj 3 prstence červeně nevíte co to je?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 asi nieco s procakom ale HDD edit...nieco na googli :) http://support.microsoft.com/kb/907534 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 kruh smrti...toho se zbavíš jen s malou pravděpodobností... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 del.pierro Odesláno Září 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Toho jako můžu vyhodit?:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoon Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 ee muzes mi ho dat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 del.pierro Odesláno Září 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 :cry:To už ho jako nespravím mám ho měsíc?:??:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 jedine s5 na reklamaciu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 verze s hdmi nebo bez hdmi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 del.pierro Odesláno Září 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 To nevím jak to poznám?:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoon Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 jesli tam je zastrcka na HDMI nebo ne:D ted sem vydel naky video a tam psal ze se to takhle kazi 1,000 lidem rocne ze si stim zajdes k Microsoftu a za mesic ho mas zpet,nerikam ze to tak je jenom to tam psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 no viem ze xbox ma 16%nu sancu na crash...akoze sa ti stane nieco s hardwerom tak ty patris tam :D daj ho na tu reklamaciu...par ludi z fora uz to tam malo...za mesiac ho mali s5 a ako ospravedlnenie dostali LIVE na mesiac zdarma :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 del.pierro Odesláno Září 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Zakoupil jsem ho na aukru, ale mám ho flashnutý tak, myslíte že mi ho opraví když je flashlý?:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Zakoupil jsem ho na aukru, ale mám ho flashnutý tak, myslíte že mi ho opraví když je flashlý?:blink: Tak to ti ho urcite neopravej bohuzel seznes si nekoho tady z fora kdo umi opravovat xbox360 urcite tu nekoho najdes8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 podle mě je to nastoprocent podělaný chlazení .. je to něco jako když se ti přehřeje pc a sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 procesor si zase myslim ja..stava sa dost...alebo ako som uz spomenul...16% moze byt HDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -West-Coast- Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 jak jako HDD ?? To se ti xbox muze posrat kvuli HDD ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ivosh Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Pošli to na reklamaci i když je to flashnuté.hlavně aby byla záruční plomba neporušená(je pod faceplate-stříbrná -microsoft). známý to tak poslal a došel mu opravený X-box i s původní flashlou mechanikou (benq) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
del.pierro
Vždy po 20 minutách hraní se mi vypne Xbox a blikaj 3 prstence červeně nevíte co to je?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts