Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomozte -FLASH CFW z oficiální PSP

Vesly

Otázka

Takže jsem si tu přečetl asi tak 500 stránek, ale moudrý z toho nejsem.

Vlastním PSP-SLIM, 4GB SONY MSPD., orig.FW 3,60

PC - XP SP2

Udělal jsem následující : rozebral a odpájel, resp. spojil dva piny na decse baterie pro SLIM u odporů - výlsedek ten, že po vložení baterie do PSP zažhne zelená dioda a svítí. Ať držím cokoliv L a potom X, O atd nic se neděje.

Poté jsem si stáhl, nevím teď přesně Multiboot IPL, který mi hlásil TOO SMALL BOOT ... , takže jsem naisntaloval PSP GRADER v006 a dojel ho dokonce.

Výsledek ten, že vše proběhlo OK a já odpojil PSP od PC.

Vložil jsem MSPD do PSP znovu a při držení klávesy L jsem vložil výše upravenou baterii - nic. Svítí zelená a nic. Zmáčknu poté X a nic..

Už na to nemám nervy, tak žádám dobrotivé o radu .. :blink: :roll:

Každopádně jak tyd psal Tekken90, objednal jsem si z HONGFONGU pandoru originál + 2 GB MSPD, takže to budu mít 2x 8) jinak pájet origo 1200mAh SONY je děs běs a příště to radši půjdu udělat vlkodlakovi pohrabáčem. Na jedno oko nevidím a až přítelkyně uvidí cínem polepenou desku, tak asi už FLASH řešit nebudu muset..

Rady prosím sem - polopatické, STEP by STEP

nebo na ICQ 441-820-526

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pandorou to asi nebude... rekl bych ze je to spistou MSPD kartou... mas proste blbe vytvorenou mms... nejspis ti to ale fakt nejede kvuli te karte... jestli mas moznost si nekde pujcit sandisk tak to udelej a vyzkousej si mms udelat na nem

EDIT: zkus si to udelat be multibootu... tzn bez timemachine

Odkaz ke komentáři

• 0

S tímhle programem mi to nejde.

Stáhnul jsem si Pandora___Universal_Downgrader_Easy_Installer.rar a povedlo se na 1/2.

Nabídlo mi to instalaci 3.71 M33 dal jsem OK, ale ještě předtím jsem dal DUMP NAND.

Poté co to doběhlo jsem dal X na RESTART PSP a poté jsem připojil PSP na nabíječku. PSP přes R naběhne do M33 MENU, ale jakmile ho dám nabehnout přímo do XMS, tak místo modrého pozadí mám červené, nejsou vidět IKONY a PSP se samo po cca 10s vypne. Co stím teď ?

Takže řešení už je.

Dal jsem RESTORE NAND a PSP je opět OK, ale pořád nemám M33 CFW ::-)

Vše jsem vyřešil přes 3. program v pořadí. Nyní mám 4.01M33 a jsem spokojen. Vše pracuje jak má a pokud bych tu RUTINU věděl od někoho zde, tak jsem to měl za 15 minut. Je zde hodně lidí co neví a o všem píše a málo lidí co hodně vědí a nenapíší :-)

Každopádně díky všem co se snažili pomoci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu