Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomozte -FLASH CFW z oficiální PSP

Otázka

Odesláno

Takže jsem si tu přečetl asi tak 500 stránek, ale moudrý z toho nejsem.

Vlastním PSP-SLIM, 4GB SONY MSPD., orig.FW 3,60

PC - XP SP2

Udělal jsem následující : rozebral a odpájel, resp. spojil dva piny na decse baterie pro SLIM u odporů - výlsedek ten, že po vložení baterie do PSP zažhne zelená dioda a svítí. Ať držím cokoliv L a potom X, O atd nic se neděje.

Poté jsem si stáhl, nevím teď přesně Multiboot IPL, který mi hlásil TOO SMALL BOOT ... , takže jsem naisntaloval PSP GRADER v006 a dojel ho dokonce.

Výsledek ten, že vše proběhlo OK a já odpojil PSP od PC.

Vložil jsem MSPD do PSP znovu a při držení klávesy L jsem vložil výše upravenou baterii - nic. Svítí zelená a nic. Zmáčknu poté X a nic..

Už na to nemám nervy, tak žádám dobrotivé o radu .. :blink: :roll:

Každopádně jak tyd psal Tekken90, objednal jsem si z HONGFONGU pandoru originál + 2 GB MSPD, takže to budu mít 2x 8) jinak pájet origo 1200mAh SONY je děs běs a příště to radši půjdu udělat vlkodlakovi pohrabáčem. Na jedno oko nevidím a až přítelkyně uvidí cínem polepenou desku, tak asi už FLASH řešit nebudu muset..

Rady prosím sem - polopatické, STEP by STEP

nebo na ICQ 441-820-526

Díky moc.

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

S tímhle programem mi to nejde.

Stáhnul jsem si Pandora___Universal_Downgrader_Easy_Installer.rar a povedlo se na 1/2.

Nabídlo mi to instalaci 3.71 M33 dal jsem OK, ale ještě předtím jsem dal DUMP NAND.

Poté co to doběhlo jsem dal X na RESTART PSP a poté jsem připojil PSP na nabíječku. PSP přes R naběhne do M33 MENU, ale jakmile ho dám nabehnout přímo do XMS, tak místo modrého pozadí mám červené, nejsou vidět IKONY a PSP se samo po cca 10s vypne. Co stím teď ?

Takže řešení už je.

Dal jsem RESTORE NAND a PSP je opět OK, ale pořád nemám M33 CFW ::-)

Vše jsem vyřešil přes 3. program v pořadí. Nyní mám 4.01M33 a jsem spokojen. Vše pracuje jak má a pokud bych tu RUTINU věděl od někoho zde, tak jsem to měl za 15 minut. Je zde hodně lidí co neví a o všem píše a málo lidí co hodně vědí a nenapíší :-)

Každopádně díky všem co se snažili pomoci.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu