mapmap Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Při instalaci 3.02 OE-B mi to pořád hází tuhle chybu, v recovery tool mam nastaveno Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Poradte pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Při instalaci 3.02 OE-B mi to pořád hází tuhle chybu, v recovery tool mam nastaveno Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Poradte plsno takze update na 3.02 OE-B musis met ve slozke GAME150 a ne GAME potom to uz pujde :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapmap Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Když přejmenuju složku na GAME150 a otevřu ji v PSP tak mi řekne "there are no games" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Když přejmenuju složku na GAME150 a otevřu ji v PSP tak mi řekne "there are no games"musis vytvorit novu a musis tam vlozit OEB_UPDATE.mel sem uplne stejny problem :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapmap Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 supr...už mi to běhá, diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 supr...už mi to běhá, diky mocnine zac :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mapmap
Při instalaci 3.02 OE-B mi to pořád hází tuhle chybu, v recovery tool mam nastaveno Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Poradte pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts