tribi Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 sewaste podreboval by som poradit ako mam dat stiahnute hry do -PSP- mohly by ste mi pomoct dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 musíš mit CFW a pak je jen hoď do složky ISO na kartě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 sewaste podreboval by som poradit ako mam dat stiahnute hry do -PSP- mohly by ste mi pomoct dakujem ms0/ISO tam dej hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 jestli nemas custom firmware tak se podivej do mojeho podpisu do mapy flasheru... nekdo ti to rad predela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tribi Odesláno Září 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 prepacte za tuto otazkum ale som len zaciatocnik mohli by ste mi vysvetlit co je to CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 prepacte za tuto otazkum ale som len zaciatocnik mohli by ste mi vysvetlit co je to CFW custom firmware proste neoficialni verze nepodporovana sony protoze muzes hrat iso hry jak uz nekdo postoval vise najdi si z mapky flasheru nekoho tobe blizko a skontaktuj ho a nejak se s nim domluv a udela ti flash psp pak ti pobezi iso ktere budes kopcit na kartu do ms0/ISO Edit: kdyz chces nekomu podekovat klikni u jeho postu na thanks aby se zabranilo postum typu dik moc atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tribi Odesláno Září 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 ok tak dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tribi
sewaste podreboval by som poradit ako mam dat stiahnute hry do -PSP- mohly by ste mi pomoct dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts