Dudu27 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 muzete me nekdo poradit, jak ma zapojit 5+1 zvuk a co vse k tomu potrebuji....diky za info...)) ///Edit Zavorka: přesunuto do otázky a odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Dokud nepopíšeš svojí zvukovou soustavu tak NE! Taky by bylo dobré, kdyby jsi řekl jakou verzi XBOXE máš. EDIT: Jinak stačí se podívat do Efkova topicu: Jak ziskat prostorovy zvuk DOLBY DIGITAL? HD AV kabel ma opticky vystup, ktery muzete pripojit s nekterym setem reproduktoru a zesilovace. Pro prostorovy zvuk potrebujete sestavu 5.1 - tedy pet reproduktoru a subwoofer. Ujistete se, ze maji opticky vstup. Vetsina levnych sestav je nema. Vsechny hry pro xbox360 podporuji prostorovy zvuk a je to opravdu zcela jiny zazitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dudu27 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 mam Xbox360 Premium s HDMI, zvukovou sestavu zatim nemam, ale neco bych poridil, proto se ptam jestli by me nekdo poradil. DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 No tak jestli přímo k xboxu tak třeba tuhle od Pioneer. Info Je to přímo v designu xboxu. V USA ji seženš za nějakých 13O-200 usd. Ale u nás se prodává za 11 tisíc. Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dudu27 Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 diky ale 11tis je na me moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 psamek Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Tak tuhle otázku taky řešim.Mam Xko 360 Elite sestavu domácího kina sony s Receiver STRDG520B http://www.hshop.cz/receiver-sony-strdg520b-cel-cerna.htm Poradíte někdo co a kam zapojit popř. co dokoupit za kabely.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Tak tuhle otázku taky řešim.Mam Xko 360 Elite sestavu domácího kina sony s Receiver STRDG520B http://www.hshop.cz/receiver-sony-strdg520b-cel-cerna.htm Poradíte někdo co a kam zapojit popř. co dokoupit za kabely.Díky Máš dvě možnosti: 1) koupit dva HDMI kabely a prohnat signál z Xboxe přes ten reciever 2) koupit optický kabel a zapojit ho do vstupu Samozřejmě pak nastavit odpovídajícím způsobem Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 psamek Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 takže pro mě varianta 2 jelikož nemám televizi se vstupem HDMI.Bude stačit tenhle kabel? .http://www.videoplaneta.cz/d/hama-42920-opticky-kabel-odt-audio-toslink/ Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Ten by měl stačit, jen se pro jistotu podívej zda má tvůj reciever stejný konektor. Jelikož je to Sony, měl by mít stejný tvar, mám ho na PS3 i PS2. Ještě mám jeden link na kabely - http://www.pcplus.cz/ProductTree.asp?CategoryID=240&PPP=&SP=0 psamek: ok díkes nejni zač rádo se stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 psamek Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 ok díkes!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajzcz Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Zdravíčko mam problémek. Koupil jsem si telinu http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665379455 a Xbox nádhera !! Jenže řekl jsem si že je to málo a tak si koupím k tomu domácí kino http://www.sony.cz/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz530 Vše od Sony. Můj Xbox ze Elite maximálně rok starý , spíše půl. DVD hrajou na kině bezvadně, televize taktéž, jenže xbox za boha nemohu s kinem spárovat. Hraje mi pouze přes televizi. Nevím jestli to má vliv ale na televizi je nastavení HDMI a to si má vyhledat zařízení které jsou k televizi přes HDMI připojeny, DVD, kino to najde ale xbox nikoliv. Pokoušel jsem se propojit televizi a kino jěště sinčema jenže to hraje pouze stereo a ne 5.1. Nevím co s tím a rád bych to vyřešil dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Obávám se že na 5.1 z XBOXE můžeš zapomenout HDMI máš pouze OUT optický vstup to nemá. EDIT: jedině že by na tom domácím kině byla možnost AUX HDMI or TV zapojit boxe HDMI do TV a z TV HDMI do DK celkem tedy dva HDMI kabely a TV musí mít dva HDMI porty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajzcz Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Obávám se že na 5.1 z XBOXE můžeš zapomenout HDMI máš pouze OUT optický vstup to nemá.EDIT: jedině že by na tom domácím kině byla možnost AUX HDMI or TV zapojit boxe HDMI do TV a z TV HDMI do DK celkem tedy dva HDMI kabely a TV musí mít dva HDMI porty Tak televize ma 3 porty to y problem nebyl no ale ja to tak mam , box do tv a DK do tv Jeste jinak... kdyz to tedy nepujde mohl by jsi prosim te mohl by jsi mi od Sony doporucit nejake DK co jde spojit s xkem ? (cenove relativni) A pritom kdyz jsem xko zapojoval u pritelkyne tak jsem to taky zapojil pouze do teliny a vic sem se nestaral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 No a jak zapínáš zvuk když chceš poslouchat na domácím kině co ti jede v TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajzcz Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 No a jak zapínáš zvuk když chceš poslouchat na domácím kině co ti jede v TV? No pouze zapnu TV domaci kino a na domacim kine navolim TV misto DVD a jede mi zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 A když zapneš XBOX TV a na domácím kině dáš TV tak ti to nejde? Tu TV máš s kinem propojenou jen tím HDMI nebo ještě jiným kabelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajzcz Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Kdybych si tedy koupil domaci kino s optickym vstupem tak bych xbox zapojoval primo do DK a nebo bych si taky mohl poridit kino ktere ma to AUX jak jsi rikal a to by hralo taky a nemusel bych to zapojovat do DK ale do televize A když zapneš XBOX TV a na domácím kině dáš TV tak ti to nejde? Tu TV máš s kinem propojenou jen tím HDMI nebo ještě jiným kabelem? Ne,ne nejde a mam to propojeny HDMI a scartem pro Settop box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 jj musíš mít buď optický vstup, nebo HDMI OUT i IN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajzcz Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 jj musíš mít buď optický vstup, nebo HDMI OUT i IN. Myslis HDMI out i IN na televizi nebo na DK ? Ale jakto ze to u me pritelkyne slo tedy jen zapojit do teliny a uz to hralo ? Mam pocit ze ma Vieru a Phillips DK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 a kdybych zapojil 5.1 sestavu pouze tema 2 cinchema co vedou z kablu to by bylo jen stereo nebo co za zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Tak se podívej jak má tu sestavu zapojenou a jaká vstupy a výstupy to DK u ní má. Samo že na DK v telině by ti to bylo na dvě věci. Je to jen L a R kanál najdeš to v manuálu od XBOXE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajzcz Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 a kdybych zapojil 5.1 sestavu pouze tema 2 cinchema co vedou z kablu to by bylo jen stereo nebo co za zvuk? Jj jen stereo odzkousenoDobra tedy DK mam asi den tak jsem se rozhodl ho vratit a poridit si nove takove ktere ma HDMI vstup i vystup pote az si to koupim tak by mi xko melo normalne jet tedy a zapojovat jej budu do kina http://www.panashop.cz/panasonic-sc-pt465e-k/detail-22-522.html Tohle by to umelo ????? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loskyyy Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Co se týče zvuku, můžu jen doporučit Logitech Z5500, basák o průměru 25cm, RMS dohromady přes 500w atd, samozřejmě optika součástí atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karliczek Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Cau ja to mam udelany tak ze mam Xko k TV propojeny HDMI a TV ma optickej vystup a to mam propojeny do domaciho kina a slape to dobre:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sencero Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 muzu se zeptat mam takovej problemek mam pripojenej xbox pres optickej kabel a v nastaveni prepnuto na 5.1 ale hrajou mi porat jen 2 bedny nevite cim by to mohl byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pentium4 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Cus ,má taky problém ..nevím jak udělát aby mi šel zvuk xka na domácím kině. Mám Domácí kino -> http://www.sandi.cz/LG/LG-HT902TB-Domaci-kino-HDMI_g51550.html telku-> http://www.sporilek.cz/televizory/lcd/lg-37lf66?utm_source=Zbozi.cz&utm_medium=PPC&utm_campaign=Placene nevím jak to mám nastavit , nebo jestli to vůbec jde ... xbox360 elite a dvd mám zapojené přes hdmi v telce. Mám na to nervy :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dudu27
muzete me nekdo poradit, jak ma zapojit 5+1 zvuk a co vse k tomu potrebuji....diky za info...))
///Edit Zavorka: přesunuto do otázky a odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
22
17
9
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
lis 19
28
lis 5
12
lis 20
7
pro 1
5
Top Posters For This Question
trezzor 22 posts
Izmail360 17 posts
huhla 9 posts
dEvilps3 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
lis 19 2009
28 posts
lis 5 2008
12 posts
lis 20 2009
7 posts
pro 1 2009
5 posts
92 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.