modry.neon Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 nevite nebo nemate nekdo zkusenosti s tim jak jde zrychlit prenos her do psp pres usb?? jestli neni treba ctecka rychlejsi protoze to je fakt celkem pomale.dik mam 2gb sony memory stick pro duo high speed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 asi mas stary usb porty ... na to neni nic jineho nez novy komp z usb 2.0 nebo muzes taky koupit kartu s priadavnyma usb ... ale nevim jestli by to byla 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 musis met tlustý kabl,high speed :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 mam tam USB 2.0 i kabel fklidu ale prenos jednoho isa o velikosti cca 1gb trva asi 25 min.je to normalni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 tak ot vazne neni ... me to na mem starem usb +- tak trva ... vazne mas 2.0 ? ja jsem si to zpocatku taky myslel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 To určitě není normální, pokud máš USB 2.0. Zkus jinej kabel, jinak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 ee ... to není normalní ..mě trvá přenos 1GB asi 2-3 min. ... asi chyba v kabelu... zkus vyzkoušet jiný kabel ... mě to taky dělalo ... vyměnil jsem kabel ..a vše OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 aha,dik letim koupit novy kabel a uvidim dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 tak jsem koupil ten kabel a je to fklidu,ted to lita tak 4-5 min dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wesley.Borland Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 nebo taky karta je pomala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brin Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 karty tak pomaly nejsou... ne ty high speed:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 mam kartu normal speed a 1gb mam taky tak za 3 min...doporucuju kabel znacky HAMA :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 nebo taky karta je pomala... Ale vždyť už se to vyřešilo. Bylo to kabelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 kabelem to bylo,ale jeste mnohem rychlejsi je ctecka. akorat to musi clovek furt prendavat,jsem si poridil i ji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
nevite nebo nemate nekdo zkusenosti s tim jak jde zrychlit prenos her do psp pres usb?? jestli neni treba ctecka rychlejsi protoze to je fakt celkem pomale.dik
mam 2gb sony memory stick pro duo high speed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts