xDante1986 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 mě jednoznačně God of war na psp když jste v Tartaru a vidíte v dáli připoutaného titána....jak hýbe rukama :) a celkově tu vizáž kdy je připoután ke skále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 mě se dost líbí menu v Juiced 2: HIN, na pozadí je intro a vypadá to efektně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 dante musim s tebou souhlasit god of war proste nema chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 mě u hry endwar ta družice byla super.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Určitě God of War-tam to bylo udělaný fakt krásně!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 taky určo GoW možná někdý na SW: the Force Unleashed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 souhlas urcite GΩW byl nej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 me v unreal tournamentu myslim 2003 (starsi hra ja vim) tak je tam jedna arena na druzici pobliz mesice phobos tak to je upa best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 God of War , prostě dobrý nic jiného nejde říci :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Mě teda určitě Star Wars: TFU v misi za Darth Vadera na Kashyyyku (domovská planeta Wookiů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Killzone Liberation celkovy okolí,GOW jak řiká dante a pak SW Force unleashed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.