romcx75 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 po flashnutí psp se mi nejde pripojit na net, ma s tim nekdo stejny problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 A co ti to píse , piše ti to nejakou interni chybu a nejake cisla nebo neco jineho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romcx75 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 ne žádné chyby, prostě se nezobrazí stránka, nic, jen bílá stránka v prohlížeči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 tak zmackni trojuhelnicek a zedej stranku :) jestli mels pred flashem nastaveno nejakou domovskou stranku, tak je dost prevdepodobne ze se ti to nastaveni smazalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romcx75 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 takže neni tím flashnutím se to stát nemůže jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 omg zkus to co sem psal... akorat se ti smazala domovska stranka... flashnutim nepodelas prohlizec... proste se ti akorat zrusili puvodni ulozena nastaveni cos mel na OFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romcx75 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 ani když zadám stránku, nic se nezobrazí nejsem blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 a jaky mas software? blika ti wifi kdyz zadas a potvrdis adresu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romcx75 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 mam 3.91 , nevim cim to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 blika ti wifi kdyz zadas a potvrdis adresu v prohlizeci? EDIT: pises ze mas OFW ale pred tim psals cosi o flashovani... prestavam tomu rozumet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Network Configure (posledni polozka v nastaveni) -> Infrastructure ... a nastav si pripojeni.. .. je blbost, co tu pises, bila stranka neznamena problem s WiFi, jen jsi nezadal zadnou stranku :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romcx75 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 připojení nastavené mám, jen se mi zobrazuje v kolonce internet connection failed. jinak se k síti připojím. ostatním to jede :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Los Keshusos Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Jses si vubec jistej ze mas v PC dobrej PC router anebo jsi na HotSpotu? Vysvetli mi to ze jsi si flashoval PSP a mas OFW???:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romcx75 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 na kamosovem psp net jede, má stejne nastavenou sit. firmware mam 3.90 m33 , predtim jsem se splet EDIT: prohlizec chvili bezi, pak se prestane tocit to kolecko dole a dal nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romcx75 Odesláno Září 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 fakt to nikomu nedela ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Ne. OMG, kdyz ti to jen v kolonce internet connection napise failed, tak to neznamena, ze nejde WiFi, ale ze mas blbe nastavene pripojeni.. :roll: .. proste mas spatne nastavenou IP DNS serveru/IP brany, ci celkove strukturu IP adres.. a napojujes se na svuj router, nebo kam? Nedokazes odpovidat na otazky, tak se nediv, ze nikdo neodpovi tobe. Kamosovi to muze jit protoze ma spravne nastavene IP a protoze je s routerem autorizovany, ty nemusis byt autorizovany v MAC filtru, ci nemas heslo atp atp.. Je takovych moznych pricin, ale urcite to nebude PSPckem, hledej chybu mezi PSPckem a jeho majitelem (hint: je to jeden z nich, PSP to neni). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romcx75 Odesláno Září 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 nastavení mám úplně stejné jako kámoš, asi 100x jsme to kontrolovali, takže tím to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Los Keshusos Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 tak se zeptej jestli te nekdo pusti k nemu domu (P.S.: mapa flasheru) a skoukne ti to. zatim to zni divne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romcx75
po flashnutí psp se mi nejde pripojit na net,
ma s tim nekdo stejny problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts