Exoduser Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Odesláno Září 4, 2008 Nazdar lidi. Mám otázku - na PS3 používám EyeToy kameru z PS2 jako mikrofon a nemůžu si to vynachválit. Můžu použít jakoukoliv PC usb web kameru a bude fungovat? Nemáte s tim někdo zkušenosti!? marek_2080: presunuto z PS3 Hardware Citovat
0 Luk3z^ Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Odesláno Září 4, 2008 jakoukoliv ne, ale můžeš vyzkoušet nejakou ktera ma mikrofon..Lukanovi to myslim funguje...mě ne, mam bez mikrofonu Citovat
0 heksa Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 us se to tady probiralo - http://console-forum.net/showthread.php?t=30492 a vypada to ze funguji znackove drazsi kamery - levne nebo neznackove sunty PS3 nerozpozna me Logitech QuickCam Pro 5000 funguje, ale ta stala ve svy dobe 1500,- tagze to us je pak levnejsi koupit si za 990,- tu Playstation EYE Citovat
Otázka
Exoduser
Nazdar lidi. Mám otázku - na PS3 používám EyeToy kameru z PS2 jako mikrofon a nemůžu si to vynachválit. Můžu použít jakoukoliv PC usb web kameru a bude fungovat? Nemáte s tim někdo zkušenosti!?
marek_2080: presunuto z PS3 Hardware
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.