Exoduser Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Nazdar lidi. Mám otázku - na PS3 používám EyeToy kameru z PS2 jako mikrofon a nemůžu si to vynachválit. Můžu použít jakoukoliv PC usb web kameru a bude fungovat? Nemáte s tim někdo zkušenosti!? marek_2080: presunuto z PS3 Hardware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 jakoukoliv ne, ale můžeš vyzkoušet nejakou ktera ma mikrofon..Lukanovi to myslim funguje...mě ne, mam bez mikrofonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 us se to tady probiralo - http://console-forum.net/showthread.php?t=30492 a vypada to ze funguji znackove drazsi kamery - levne nebo neznackove sunty PS3 nerozpozna me Logitech QuickCam Pro 5000 funguje, ale ta stala ve svy dobe 1500,- tagze to us je pak levnejsi koupit si za 990,- tu Playstation EYE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Exoduser
Nazdar lidi. Mám otázku - na PS3 používám EyeToy kameru z PS2 jako mikrofon a nemůžu si to vynachválit. Můžu použít jakoukoliv PC usb web kameru a bude fungovat? Nemáte s tim někdo zkušenosti!?
marek_2080: presunuto z PS3 Hardware
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.