patricenko Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Jak mám vypálit stažené demo?Mám tam nějakou složku content a v ní ten soubor.Jak ho mám vypálit?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 j vypal content na dvd, vloz do xboxu, jdi do slozky kde mas dema a tam by se ti melo objevit pokud ho mas dobre vypaleny ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 VYPÁLENÍ DEMOVERZÍ PŘÍKLAD : Stahnete demo to si rozbalte.Poté by vám měl z toho vyjít Image Soubor,tak ten vypalte třeba přes Alcohol 120 % na DVD/CD (podle velikosti IMG souboru). Pokud vám nevyjde po rozbalení stáhnuté demoverze IMG soubor a vyjde vám složka CONTENT,tak složku CONTENT vypalte jako DATOVÉ CD/DVD třeba v NERU. Když máte demoverzi staženou a vypálenou,tak pak už jen dejte CD/DVD do XBOXU 360 a jděte v menu do ZELENÉ NABÍDKY a tam klikněte na DEMOS and MORE... a uvnitř máte to demo. UPOZORNĚNÍ : DEMA FUNGUJÍ I NA XBOX 360 BEZ CHIPŮ A FLASHŮ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Jak mám vypálit stažené demo?Mám tam nějakou složku content a v ní ten soubor.Jak ho mám vypálit?Díky Koukni se do download hodil jsem tam par linku na dema 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 VYPÁLENÍ DEMOVERZÍ PŘÍKLAD : Stahnete demo to si rozbalte.Poté by vám měl z toho vyjít Image Soubor,tak ten vypalte třeba přes Alcohol 120 % na DVD/CD (podle velikosti IMG souboru). Pokud vám nevyjde po rozbalení stáhnuté demoverze IMG soubor a vyjde vám složka CONTENT,tak složku CONTENT vypalte jako DATOVÉ CD/DVD třeba v NERU. Když máte demoverzi staženou a vypálenou,tak pak už jen dejte CD/DVD do XBOXU 360 a jděte v menu do ZELENÉ NABÍDKY a tam klikněte na DEMOS and MORE... a uvnitř máte to demo. UPOZORNĚNÍ : DEMA FUNGUJÍ I NA XBOX 360 BEZ CHIPŮ A FLASHŮ Kdyby jsi alepson řekl že to máš skopírovaný s warforum.cz ale aspon že je to pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patricenko
Jak mám vypálit stažené demo?Mám tam nějakou složku content a v ní ten soubor.Jak ho mám vypálit?Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts