rich5 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Propojil jsem xko s pc pres kabel Ethernet, ale je potreba asi neakej ovladac, vubce to nereaguje pri zapojeni. Diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 4, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Edit aha sorry spatne sem si to precet :D Musis mit Windows XP media center a nebo visty , do media centrumu zadas potom ten kod co ti to vyhodi kdyz si v xku najedes do media center :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaveMax Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Zkus to Media Player 11, kde si nahazej do knihovny veci, ktery chces mit i na Xku, nasdilej to a povol Xku pristup. Pak by to melo jit jest pres Winamp Remote a Zune ;) pokud ti teda jde o sdileni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rich5 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Stahnul jsem si win media connect a nic zadna kominikace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rich5
Propojil jsem xko s pc pres kabel Ethernet, ale je potreba asi neakej ovladac, vubce to nereaguje pri zapojeni. Diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts