Guest Anonymous Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2006 Tady davam stranky + ceny s DPH, všechny jsou Sandisk ->Sony je shit... 1024.50,- -> 512Mb Sandisk http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26870 1593,50,- -> 1Gb Sandisk http://kontaktuj.com/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=5854&Level=184 1224.50,- -> 512Mb Sandisk Ultra 2 http://kontaktuj.com/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=5822&Level=184 1905,- -> 1Gb Sandisk Ultra 2 http://kontaktuj.com/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=5823&Level=184 3811,50,- -> 2Gb Sandisk Ultra 2 http://kontaktuj.com/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=5824&Level=184 Co vy na ty ceny? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2006 megafoto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veleba Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2006 jsou pekny ale budou jeste peknejsi:-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Březen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2006 já jí taky mam ze magafoto.cz(fischer bernard), ale tohle sou docela fajn ceny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2006 proc je sony shit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2006 Presne tak sony na sandisk nema ani vesnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2006 tak dik ze si mi to vysvetlil uz tomu rozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Březen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2006 tak se tady porozhlídni a nejdeš tu test těhle dvou značek+porovnání a uvidíš jak sony dostala na prd*l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2006 ok diky mas recht ja si chci koupit 1GB a tak nakou dobrou diky za tip a nezlobtese ze mam asi blby dotazi nazdaaar PSP forever!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Duben 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2006 Hezké, ale nejsou lepší ty "herní" karty od SanDisku :?: Jsou to ty průhledné :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strachau Odesláno Duben 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2006 Na megafotu jsou nejlevnější a jsou Pro Gaming 2Gb za 3099kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2006 cus...taky sem nasel tady levny sandisk--- 1442kc s dph http://www.nejlevnejsipocitace.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=7647 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2006 nejlevnější karty má ten s nickem Garry :D mám od něj 2 GB za 2200 a je to funglovka Sandisk :D má jich kamion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Duben 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2006 četl jsem, že se stratil u tachova kamion s elektronikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Duben 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2006 Sony má pomalejší zápis než Sandisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2006 četl jsem, že se stratil u tachova kamion s elektronikouale kde vzal ten druhej? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2006 četl jsem, že se stratil u tachova kamion s elektronikou To má být narážka na Garryho, že to jako ukradl on nebo co? Jestli ne tak si to nech pro sebe nikoho to tu snad nezajíma :) Sony má pomalejší zápis než Sandisk No ty jsi chytrý už to tu je :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 četl jsem, že se stratil u tachova kamion s elektronikou To má být narážka na Garryho, že to jako ukradl on nebo co? Jestli ne tak si to nech pro sebe nikoho to tu snad nezajíma :) Sony má pomalejší zápis než Sandisk No ty jsi chytrý už to tu je :!: Byla to narážka na to, že někdo tam psal "má toho plný kamion" je vidět, že nemáš smysl pro humor, byla to legrace!!!!!!!!! Nebuď tak vážnej v patnácti, co máme říkat mi, staří fotři (kde jsou ty časy, když jsme říkali že je to v prdeli a benzín byl za 18,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2006 Jo mě je teda jedno jestli mam kartu od sony nebo sandisk hlavně že je levnější a funguje mám 512 sandisk stalamě 1000 a nejdřív sem si chtěl koupit tedka nevím jestli 125mb nebo 258 od sony za 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Květen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2006 Tady maji velmi slusne ceny - posilaji i na dobirku http://optima.cz/productlist.php?cat=178&id_catalog=1 1GB za 1239,- 2GB za 2471,- jsou to vsecko Sandisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2006 mno jo to sou ceny :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2006 tak se tady porozhlídni a nejdeš tu test těhle dvou značek+porovnánía uvidíš jak sony dostala na prd*l Sony sice dostala na prdel,ale mám takový legrační dojem,že šlo o základní model.High speed by podle mně mohla v testu obstát,i když vím,že na to má SD odpověď v podobě specifikace ultra.Tam jsou ale ceny o něčem trchu jiném.Já jsem tu svoji HS Sony pořídíl v jedné aukci za 1900,- (orig.,nová,zabalená). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2006 Ty SD v tom testu byly typy GAMING,takže by možná nebylo od věci udělat stejný test obyč. Sony a modré SD (to jen tak pro objektivitu hodnocení).Ony ty gaming stejně ve většině obchodů nemají a když jo,tak s opravdu přepychovou cenou (rozuměj extra vysokou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2006 tak co je lepší ??sony nebo sandisk??? sony je draší a san levnější co my doporučíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2006 Pokud nebudeš mít možnost jako já,tak jdi raději do SD,ale asi bych si radši sehnal tu gaming.Já jsem chtěl taky SD,ale té nabídce se nedalo odolat a navíc jsem SD gaming nemohl za slušný peníz sehnat.Za ty prachy jsem v té době mohl sehnat jedině něco pochybného,nebo v jednom solidním obchodě modrou SD (obyčejná),ale 1GB. Raději chvíli hledej a hlavně chtěj záruku.Aspoň 3 měsíce,to už se většinou možné problémy projeví.Ovšem nejjistější je pochopitelně kamenný obchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.