Starface Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 sucuy nevíte kde je v psp selplugins já ho totiž nemůžu najít ths Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 sucuy nevíte kde je v psp selplugins já ho totiž nemůžu najít ths Tu slozku musis vytvorit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Starface Odesláno Září 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 ho ho dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal121468622172 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 no je to seplugins....mi to nedalo no...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Starface Odesláno Září 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 honzo a kam si jí mam vytvořit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 honzo a kam si jí mam vytvořit na root karty... hnedka vedle složky iso,game,video atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 honzo a kam si jí mam vytvořit na root karty...;) (root=uplne zakladni adresar;)) ms0:/seplugins;) EDIT: sanchez byl rychlejsi:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 honzo a kam si jí mam vytvořit Na root karty hned jak otevres kartu tak tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Starface Odesláno Září 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 sančézi díííík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Starface
sucuy nevíte kde je v psp selplugins já ho totiž nemůžu najít ths
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts