Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Zde jsem našel inzerát: http://www.top-bazar.cz/pocitace/pocitacove-hry/na-prodej-zcela-noveho-sony-playstation-3-80gb-2-controllers-and-5-free-games-12376/ Napsal jsem jim e-mail a takhle to dopadlo,čtěte to od spodu nahoru,neni to ani čech jen má překladač vetšina vět nedává smysl,podle mě je to jen zlodějna: Ahoj Petře, díky za mail a vaše adresa je vzali na vědomí a vše, co potřebujete udělat, je provést platbu do naší společnosti účetní informace prostřednictvím westernunion peníze na převod, který bude 5500Kč a Vaše objednávka? budou odeslány okamžitě. Laskavě na vědomí, že můžete pokračovat k platbě. Platba za balíček je třeba zavést na společnost účetní s údaji uvedenými níže: Požadovaná částka: 5500Kč Jméno: James Příjmení: Phillips Adresa: 725 Zelené Lanes Ulice Město / Stát: Londýn Zip-Code: N21 3RX Stát: Spojené království Poznámka: Námořní doprava bude zahájen, jakmile Potvrdit platbu a sledovací číslo vám budou zaslány po přepravě a poté, co jste provedli platbu prostřednictvím westernunion budu potřebovat přenos informací, jako jsou: -- (1) Westernunion Kontrolní číslo (MTCN #) (2) Odesílatel je jméno a adresa (3) Částka poslal toto vše informací bude zapotřebí potvrdit platbu z westernunion a jakmile vaše platba je potvrzena Vaše objednávka bude odesláno na Vaši adresu ihned. Kind regards, Mr.richard. Date: Fri, 5 Sep 2008 22:58:37 +0200 To: telecomaccessholdiingsltd@hotmail.com From: ROMANFS@seznam.cz Subject: RE: PS3 Měl bych teda zájem o PS3,jak by to probíhalo teda? --Forwarded Message Attachment-- From: telecomaccessholdiingsltd@hotmail.com To: romanfs@seznam.cz Subject: RE: PS3 Date: Fri, 5 Sep 2008 16:22:33 +0200 díky za mail i PS3 80 GB je 5500Kč a náš způsob platby je prostřednictvím westernunion peněz a jednou jsme vám potvrdit platbu Vaší objednávky budou odeslány okamžitě bez jakéhokoliv zpoždění a sledovací číslo bude uveden na vás sledovat své pakage. dejte mi vědět, pokud jste ještě chtěli postupovat tak i e-mailu vám může společnost účetní informace posílat peníze přes westernunion peníze transfer.i čekají vaši nejbližší poštu. Date: Fri, 5 Sep 2008 16:02:41 +0200 To: telecomaccessholdiingsltd@hotmail.com From: ROMANFS@seznam.cz Subject: RE: PS3 To se mě zdá neuvěřitelné PS3 za 5500Kč navíc 80GB a s rok zárukou to se platí na učet nebo dobírkou?Jinak balení PS3 obashuje teda jeden ovladač že? --Forwarded Message Attachment-- From: telecomaccessholdingsltd@hotmail.com To: romanfs@seznam.cz Subject: RE: PS3 Date: Fri, 5 Sep 2008 14:45:26 +0200 Ahoj, Díky za dotaz o našich produktech. Sony Playstation 3 80 GB je úplně nový, uzavřených v původní krabici, pochází přímo od výrobců je to s plným Příslušenství a uživatelská manaul.It také přichází s 2 řadiče a 5 her zdarma a 1 rok mezinárodní záruka produktů. Chceme, abyste věděli, že zásilka je udělat z našeho skladu zde v Dorset do vámi požadovaného místa určení do 24 hodin přes Fedex a budeme poskytovat vám sledování čísel v potvrzení o přijetí zásilky, takže můžete mít přístup k vašemu balíčku na na www . fedex.com a vědět, kdy a jak dlouho to bude přijet na dosah ruky, takže můžete čekat, že v dobu dodání. Níže je uveden citát o objednávce: Jednotkovou cenu Sony Playstation 3 80GB .................. 5000 Kč Náklady na plavbu ........................................... 500 Kc Zdvořile se vrátím k nám své celé jméno a plavba Addreess pokud chcete balíku odeslány to.Pls, zajistit, není to chyba, že jste zvyklý mít problémy obdržení Vaší package.Also, ukazují, kolik jednotek chcete koupit, abychom mohli vás informovali o slevu z prodejní ceny obdržíte na hromadné objednávky zakoupili. RETURN POLITIKA: To je na vás informovali, že pokud existuje zprávu škody na výrobek objednat u nás se prvních šesti měsíců od nákupu, budeme náhrady své peníze nebo se nahradí zbrusu nová, že na stejný výrobek, ale všechna tvrzení musí být originální. Díky a mějte na dotek. Management. +447035909689 > To: telecomaccessholdingsltd@hotmail.com > Date: Fri, 5 Sep 2008 06:17:25 +0200 > From: ROMANFS@seznam.cz > Subject: PS3 > > Dobrý den,nabízíte Playstation 3? marek_2080: presunuto z PS3 Pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Docela bych tomu veril v UK mas elektroniku o dost levnejsi...Nakupuju skoro jen v US shopech a nemel sem zatim problem,akorad pocitej s +40% dph :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Docela bych tomu veril v UK mas elektroniku o dost levnejsi...Nakupuju skoro jen v US shopech a nemel sem zatim problem,akorad pocitej s +40% dph :( já bych tomu zase nevěřil vůbec....ale však vyzkoušej. http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?ref=KELKOO&productcode=PX1003&tduid=b527476c5db74eccf43696cc9cf3fdeb nejlevnější, co jsem našel. Levnější je, ale doprava + nejspíš DPH a další věci = nevyplatí se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 lol omg tak oni ti neodepisujou protože třeba chtěj vyjít zákazníkovi vstříc loll...si zajdi na anglické fora apoptej co je to zač a neříkej zlodějina když do toho nevidíš ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 lol omg tak oni ti neodepisujou protože třeba chtěj vyjít zákazníkovi vstříc loll...si zajdi na anglické fora apoptej co je to zač a neříkej zlodějina když do toho nevidíš ..... mno, sice do toho nevidí, ale pokud nejlevnější ps3 stojí v UK eshopech 8k, tak za 5,5k i s poštou. Mno to jsou buď čaroději nebo je v tom něco jiného. Můžeš poslat odkaz na nějaké to fórum? Já nic narychlo nenašel, jen samej inzerát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 myslím , že je to možný.... může to pocházet z USA . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 myslím , že je to možný.... může to pocházet z USA . Ukaž mi eshop v USA, kde stojí 80GB PS3 v přepočtu 5k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Jako sorry, ale ja bych do toho taky nesel.. Kdyby dotycny psal alespon klasicky EN, tak se mi to zda duveryhodnejsi, nez takto pres translator, a mozna bych tomu veril vice, toto ve mne proste vzbuzuje pocit podvodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 neccot do toho jsou to podelyvky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 taky bych jim neveril, podle me to je zlodejna, at si rika kazdej co chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Jako sorry, ale ja bych do toho taky nesel.. Kdyby dotycny psal alespon klasicky EN, tak se mi to zda duveryhodnejsi, nez takto pres translator, a mozna bych tomu veril vice, toto ve mne proste vzbuzuje pocit podvodu.. no brat translator jako minus je podle me chyba..snazi se vypadat seriozne takze chteji byt take pro ceske zakazniky jakoby bliz..ber to tak ze kdyby si ty psal nejakemu anglicanovi cesky taky by to nepobral...je to snazsi..i kdyz srovnavat cestinu a anglictinu... no jinak k tematu... nevim nevim mam smisene pocity z toho inezeratu..tvari se to seriozne i kdyz tvarit se muzou jak chteji ze ano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 ty voe nevím co děláte x nováčku tady podělává při obchodech a taky hned neříkám, že jste všich píp píp píp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 haha, na to by mohlo skocit jenom jelito ;). Platba pres western union? nejsou to ty platby, ktere jsou totalne anonymni a nikdy nedohledate komu ty penize posilate? ano jsou.. pouzivaji je hlavne tihle podvodnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Diky všem za potvrzení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.