pitr22136 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Tak po dlouhem hledani jsem narazil a pozdeji i zakoupil tyto sluchatka . urcite si ne kazdy muze pustit svou oblibenou hru na plne pecky , sousedi si stezuji ze slysi duneni subwooferu az ve sklepe :-)vsichni to zname. mam k xboxu 360 pripojene domaci kino a mel jsem ho pustene asi 2x !!! Koupil jsem si vibracni sluchatka od firmy TEAC media system HP-5-S a jsem naprosto unesen vykonem jaky podavaji ( fantasticke vysky a hloubky podporene vibracemi ) a to vse za cenu nepresahujici 350 kc !!!!! Vibrace se daji upne vypnout nebo zeslabit,na kabelu je ovladani hlasitosti , prepinac vibraci a ze spodni strany je misto na 2 AAA baterie - ty napaji vibracni funkci . Za takove penize je to naprosta bomba !!! - doporucuji vsem A to moji i head set , ktery funguje na xlive !! posilam fotky , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Cusz, mozna bych si je vzal ale bohuzel obrazky nejdou otevrit... Tak uz jo ale heled vzdy to ma klasickej konektor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitr22136 Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 no to jsem mozna spatne napsal , dal jsem to pouze jako tip ke koupi , jsem s nima velmi spokojeny a neprodavam je .konektor je klasicky jack Cusz, mozna bych si je vzal ale bohuzel obrazky nejdou otevrit... Tak uz jo ale heled vzdy to ma klasickej konektor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Jak to myslíš s tím, že mají i headset, který lze použít i na live? Nechápu, trochu to vysvětli, vždyť přeci headset musíš zapojit do ovladače, ale u těchto sluchátek vidím klasický jack mikrofonu, tak jak to s tím jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Je to blbost. Nedaj se pouzit na LIVE. Pouze jako obycejná sluchátka. Na live potrebujes headset s tím konektorem jako je na ovladaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitr22136 Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 to je sice pravda , ale koupil jsem si redukci jack-microjack a ten uz se do ovladace na pohodu vejde . vsechno jde ,....... nc neni nemozne. Je to blbost. Nedaj se pouzit na LIVE. Pouze jako obycejná sluchátka. Na live potrebujes headset s tím konektorem jako je na ovladaci pochopitelne radeji pres live hraji s origo sluchtkama , clovek se nemusi otravovat s kabelama , ale jako nouzovka se daji pouzit i ty teac. nikomu nevnucuji nejake myslenky , jenom jsem to sem dal jako tip na skvele sluchatka za par kacek co opravdu hraji vyborne a kdyz je date na plne pecky a c.o.d. 4 pred vama vybuchne granat, tak vam bude hlava brnet jeste vecer v posteli :-) Je to blbost. Nedaj se pouzit na LIVE. Pouze jako obycejná sluchátka. Na live potrebujes headset s tím konektorem jako je na ovladaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 no můžou jít použít , ale jenom bud jako sluchátka nebo mikrofon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitr22136 Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 zeleny kabel vede do zesilovace - odtud jde do sluchatek zvuk z her a ruzovy zapojeny do redukce se zasune na primo do ovladace a funguje nezavisle na zvuku z her . funguje to prece upne stejne jako origo headset na x-ku . z repraku zvuk a z headsetu reci kolegu . no můžou jít použít , ale jenom bud jako sluchátka nebo mikrofon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Ok dík za vysvětlení, pak to teda chápu jak to funguje. Takže pokud to takto sestavíš, tak v těch sluchátkách uslyšíš jak zvuky ze hry, tak mluvícího kolegu? Tato myšlenka se mi celkem líbí. Když dám do vyhledavače vyhledat přesnej název, co jsi napsal: TEAC media system HP-5-S tak mi to nic nevyhledá? Nechápu, není tam něco špatně? Musí se psát pouze Teac hp-5 , pak to najde bezproblému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Ok dík za vysvětlení, pak to teda chápu jak to funguje. Takže pokud to takto sestavíš, tak v těch sluchátkách uslyšíš jak zvuky ze hry, tak mluvícího kolegu? Tato myšlenka se mi celkem líbí.Když dám do vyhledavače vyhledat přesnej název, co jsi napsal: TEAC media system HP-5-S tak mi to nic nevyhledá? Nechápu, není tam něco špatně? asi to pises blbe, normalne sem si zkopiroval nazev tech sluchatek (TEAC media system HP-5-S) a hodil sem to do googlu a hned mi to naslo tyhle sluchatka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitr22136 Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 tak nerad to rikam , ale tlumocil jsem pouze kamarada , ktery ma ty same sluchatka co ja .ja je na live nepouzivam - on mi tvrdil ze je to v poho , tak jsem to zkusil a hlas jde , ale zvuk ze hry ne , takze jeste jednou se omlouvam za sireni zprav , jinak jsou to ale szuper sluchadla. Ok dík za vysvětlení, pak to teda chápu jak to funguje. Takže pokud to takto sestavíš, tak v těch sluchátkách uslyšíš jak zvuky ze hry, tak mluvícího kolegu? Tato myšlenka se mi celkem líbí.Když dám do vyhledavače vyhledat přesnej název, co jsi napsal: TEAC media system HP-5-S tak mi to nic nevyhledá? Nechápu, není tam něco špatně? Musí se psát pouze Teac hp-5 , pak to najde bezproblému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 zvuk ani nemůže jít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Jo já mám taky tyhle sluchátka uplně bomba dají se v pohodě srovnat i s daleko dražšími modely větších značek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 dej sem prosimtě stránku na tu redukci microjack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 nejlepsi sluchatka sou Sharkoony X-tactic 5.1 prostorovej zvuk na LIVE jak delany... krasne sedej na usich.. a ani treba po 8 hodinach hrani COD4 me nebolej ani netlacej usi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 prosim te jak to mas propojeno z XBOXEM?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitr22136 Odesláno Září 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 kupoval jsem ji v obycejnem kamenem obchode s elektonikou , neni to zadna vzacnost .cena cca 25 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 kurna hod sem link nebo to vyfot fotka bude nejlepsi a všichni to pochopí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 prosim te jak to mas propojeno z XBOXEM?dik optikou.... ty sluchatka maj k sobe jeste 5.1 dekoder kterej propojis optikou do Xka a sluchatka do dekoderu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonco*ReHoc Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Mi stačí Headset přibalovaný k Premiu:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 mam problem, hlucnost xboxu mi hrozně vadí, nemáte nějaké doporučení na sluchátka...mam tv zhruba 3 metry ode mě...a tak bych potřeboval nějaký, ktery jsou tak dlouhy, a nebo aby se to nejako zapojovalo do ovladace..nebo ja uz nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 kup prodluzovaci kabel cca 50,- v kazdem obchode s elektronikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 mam problem, hlucnost xboxu mi hrozně vadí, nemáte nějaké doporučení na sluchátka...mam tv zhruba 3 metry ode mě...a tak bych potřeboval nějaký, ktery jsou tak dlouhy, a nebo aby se to nejako zapojovalo do ovladace..nebo ja uz nevim :D o par prispevku vyse...: nejlepsi sluchatka sou Sharkoony X-tactic 5.1 prostorovej zvuk... krasne sedej na usich.. a ani treba po 8 hodinach hrani COD4 me nebolej ani netlacej usi :-) >>>>> maj 3 nebo 5 metrovej kabel... <<<<< PS: stara se synem na me muzou rvat jak chtej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 o par prispevku vyse...: nejlepsi sluchatka sou Sharkoony X-tactic 5.1 prostorovej zvuk... krasne sedej na usich.. a ani treba po 8 hodinach hrani COD4 me nebolej ani netlacej usi :-) >>>>> maj 3 nebo 5 metrovej kabel... <<<<< PS: stara se synem na me muzou rvat jak chtej :-) a nemas nejakej odkaz na koupeni ? nemuzu je nikde sehnat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 a nemas nejakej odkaz na koupeni ? nemuzu je nikde sehnat.. jak to ze nenasel? (edit: pravda i ja sem chvilku hledal nez sem zjistil ze to neni x-taCtic ale jen X-tatic) :-) http://zbozi.cz/?q=X-tatic+5.1&itemType=new&sId=Et306MZGo7ly napr...: http://www.herni-prislusenstvi.cz/sluchatka/s-mikrofonem/-/sharkoon-x-tatic-51-ii-headset/5246.html http://www.alza.cz/sluchatka-sharkoon-x-tatic-5-1-ii-pro-xbox-360-cerno-stribrne-black-silver-d87425.htm na ALZE skladem a nejlevneni v DXT :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.