Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak po dlouhem hledani jsem narazil a pozdeji i zakoupil tyto sluchatka . urcite si ne kazdy muze pustit svou oblibenou hru na plne pecky , sousedi si stezuji ze slysi duneni subwooferu az ve sklepe :-)vsichni to zname. mam k xboxu 360 pripojene domaci kino a mel jsem ho pustene asi 2x !!!

Koupil jsem si vibracni sluchatka od firmy TEAC media system HP-5-S a jsem naprosto unesen vykonem jaky podavaji ( fantasticke vysky a hloubky podporene vibracemi ) a to vse za cenu nepresahujici 350 kc !!!!!

Vibrace se daji upne vypnout nebo zeslabit,na kabelu je ovladani hlasitosti , prepinac vibraci a ze spodni strany je misto na 2 AAA baterie - ty napaji vibracni funkci .

Za takove penize je to naprosta bomba !!! - doporucuji vsem

A to moji i head set , ktery funguje na xlive !!

posilam fotky ,

Odesláno

to je sice pravda , ale koupil jsem si redukci jack-microjack a ten uz se do ovladace na pohodu vejde . vsechno jde ,....... nc neni nemozne.

Je to blbost. Nedaj se pouzit na LIVE. Pouze jako obycejná sluchátka. Na live potrebujes headset s tím konektorem jako je na ovladaci

pochopitelne radeji pres live hraji s origo sluchtkama , clovek se nemusi otravovat s kabelama , ale jako nouzovka se daji pouzit i ty teac. nikomu nevnucuji nejake myslenky , jenom jsem to sem dal jako tip na skvele sluchatka za par kacek co opravdu hraji vyborne a kdyz je date na plne pecky a c.o.d. 4 pred vama vybuchne granat, tak vam bude hlava brnet jeste vecer v posteli :-)

Je to blbost. Nedaj se pouzit na LIVE. Pouze jako obycejná sluchátka. Na live potrebujes headset s tím konektorem jako je na ovladaci
Odesláno

Ok dík za vysvětlení, pak to teda chápu jak to funguje. Takže pokud to takto sestavíš, tak v těch sluchátkách uslyšíš jak zvuky ze hry, tak mluvícího kolegu? Tato myšlenka se mi celkem líbí.

Když dám do vyhledavače vyhledat přesnej název, co jsi napsal: TEAC media system HP-5-S tak mi to nic nevyhledá? Nechápu, není tam něco špatně?

Musí se psát pouze Teac hp-5 , pak to najde bezproblému.

Odesláno
Ok dík za vysvětlení, pak to teda chápu jak to funguje. Takže pokud to takto sestavíš, tak v těch sluchátkách uslyšíš jak zvuky ze hry, tak mluvícího kolegu? Tato myšlenka se mi celkem líbí.

Když dám do vyhledavače vyhledat přesnej název, co jsi napsal: TEAC media system HP-5-S tak mi to nic nevyhledá? Nechápu, není tam něco špatně?

asi to pises blbe, normalne sem si zkopiroval nazev tech sluchatek (TEAC media system HP-5-S) a hodil sem to do googlu a hned mi to naslo tyhle sluchatka.

Odesláno

tak nerad to rikam , ale tlumocil jsem pouze kamarada , ktery ma ty same sluchatka co ja .ja je na live nepouzivam - on mi tvrdil ze je to v poho , tak jsem to zkusil a hlas jde , ale zvuk ze hry ne , takze jeste jednou se omlouvam za sireni zprav , jinak jsou to ale szuper sluchadla.

Musí se psát pouze Teac hp-5 , pak to najde bezproblému.

Odesláno
mam problem, hlucnost xboxu mi hrozně vadí, nemáte nějaké doporučení na sluchátka...mam tv zhruba 3 metry ode mě...a tak bych potřeboval nějaký, ktery jsou tak dlouhy, a nebo aby se to nejako zapojovalo do ovladace..nebo ja uz nevim :D

o par prispevku vyse...: nejlepsi sluchatka sou Sharkoony X-tactic 5.1 prostorovej zvuk... krasne sedej na usich.. a ani treba po 8 hodinach hrani COD4 me nebolej ani netlacej usi :-)

>>>>> maj 3 nebo 5 metrovej kabel... <<<<<

PS: stara se synem na me muzou rvat jak chtej :-)

Odesláno
a nemas nejakej odkaz na koupeni ? nemuzu je nikde sehnat..

jak to ze nenasel? (edit: pravda i ja sem chvilku hledal nez sem zjistil ze to neni x-taCtic ale jen X-tatic) :-)

http://zbozi.cz/?q=X-tatic+5.1&itemType=new&sId=Et306MZGo7ly

napr...:

http://www.herni-prislusenstvi.cz/sluchatka/s-mikrofonem/-/sharkoon-x-tatic-51-ii-headset/5246.html

http://www.alza.cz/sluchatka-sharkoon-x-tatic-5-1-ii-pro-xbox-360-cerno-stribrne-black-silver-d87425.htm

na ALZE skladem a nejlevneni v DXT :-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu