Midnight Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Na PSstore sa uz da stiahnut demo tejto hry .... Kto ju uz hral a stiahol, co na nu hovorite ? Podla mna je to vynikajuca gameska..samozrejme ziadny real simulator ... :cheesygrin: Pekna grafika..aj ovladanie ... :) Rad by som si ju kupil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Jj,demo mě docela překvapilo. Vypadá to že full verze bude dobrá hra:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spawny Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Jo docela se mi to líbí, ale hned to asi kupovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 ja to na store nemuzu najit kde to tam je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 ja som to tahal z US storu..tam to mas v New Releases. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Hmm ja uz mam za sebou prvni 4 zavody...je to docela sranda vytvareni ctyrkolky je pekny,hezka grafika zavody sou zabavny, oproti Motorstormu 1 tam neni tak prehnany Gcko v zatackach...takze dobrej engine akorat nevim jesli to neomrzi triky sou dobry ale nez udelate ty nejlepsi nemiste ani jednou spadnout a kdyz spadnete opakujete ty same triky porad dokola coz je nuda....jinak ale dobra hra 7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Jak se v tehle hře dělaj salta? Moc sem to z toho tutorialu nepochopil. A musím k tomu mít naplněnej booster? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Jak se v tehle hře dělaj salta? Moc sem to z toho tutorialu nepochopil. A musím k tomu mít naplněnej booster? Na pc to je že klikneš 2x šipku dolů (backflip) a držíš a naopak (frontflip) Jinak hra je skvělá pěkná grafika, ovládání a ulítlost vše zapadá mám rád ulítlé hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xilla001 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Mě osobně to teda chytlo mnohem víc než novej motorstorm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.