scoty Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Zdarec najde se tady na foru nějaký opravář PSP? :wink: třeba pro ty co nemají záručák a PSP by se jim pokazilo,že by to dokázal spravit samozřejmě za money najde se tu někdo takový? :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 no sice jsem ještě psp nerozebíral ale klidně se ti v něm pošťourám a možná se mi povede ho dát do kupy..počkal bych ale radši do zítřka protože dneska se mi strašně z chlastu klepou ruce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 A co takto si urobit vblastny zarucak resp. doklad o kupe. ?! Ja som to odskusal na vezi sony a funguje to. Blocek som nemal tak som si urobil svoj doklad a pekne mi ju opravili v zaruke. Otazka je ako mas stare psp a trochu sikovnosti a da sa opravit psp aj v zaruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 ne v pohodě..já to prohrábnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Zdarec najde se tady na foru nějaký opravář PSP? :wink: třeba pro ty co nemají záručák a PSP by se jim pokazilo,že by to dokázal spravit samozřejmě za money najde se tu někdo takový? :wink: ne já jsem to myslel obecně já s ním nic nemám naštěstí! :lol: ale tak pro případ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brin Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Jasne, klidne pomuzu, uz to mam chvili rozebrany a cekam na displeje az dojdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Není to problém, v PSP jsem jako ryba ve vodě :D koneckonců dělám na to školu :wink: (mám obor Mechanik Elektronik) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Není to problém, v PSP jsem jako ryba ve vodě :D koneckonců dělám na to školu :wink: (mám obor Mechanik Elektronik) ok good aspon vím na koho se obrátit kdyby neco:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
scoty
Zdarec najde se tady na foru nějaký opravář PSP? :wink: třeba pro ty co nemají záručák a PSP by se jim pokazilo,že by to dokázal spravit samozřejmě za money najde se tu někdo takový? :wink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts