tedysek Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Stahl jsem si do psp nejaky rss kanaly ale nejak mi nejdou spustit pls poradte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 A do jake složky si je dal a z kama si to stahl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Září 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 normal jsem byl v psp na netu a tam jsem si stahl nektery ty kanaly v menu se mi ukazi pod rss ale nejdou spustit jako by to v sobe neco nemelo a skousel jsem jich vice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Jo, mam stejny problem, ta RSS ctecka v PSP je nejaka shit, asi funguje jen na ty video RSS od sony.. Taky jsem si tam nahazel klasicke textove RSS z ruznych ceskych webu a take mi to pise, ze nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
Stahl jsem si do psp nejaky rss kanaly ale nejak mi nejdou spustit pls poradte...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts