Dominik14 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Ahoj hledam nejakou dobrou budova telskou startegii kde si stavite mesto pripadne valcite o uzemi nebo nejaky hodne dobry RPG.diky vsem:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Transport tycoon deluxe ( určitě znáš z PC) Homebrew se jmenuje openTTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angiejbc Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 dungeon siege throne of agony je dobry RPG našel jsem i navod na gamespotu ale je anglicky..... joooo a ta strategie.....hral jsem jednu a jmenovalo se to field commander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 A Warhammer 40k: Squad Command či jak se to jmenuje by tě nebavilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik14 Odesláno Září 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Cus diky dungeon siege sem hral parba mel sem 40 lvl a field komandera sem taky taky hral dobra hra akorat toho Warhammer 40k na to sem koukal ale ja mam jenom 2GB kartu takze si nemuzu moc vybirat ale kdyz to doporucujete tak to zkusim.dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 dungeon siege throne of agony je fakt taky dobry to by jsi mě zkusit ale přišlo mi to docela náročný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Untold legends není špatný RPG , sice spíš klikačka ale dokáže chvilku zabavit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik14 Odesláno Září 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 to sem si stahl vcera deto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Není náhodou z PSX nebo jako homebrew SimCity nebo jak to je ? :D Myslím že sem to kdysi měl.. EDIT: zejtra po tom mrknu a kdyžtak upnu má to pár mb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 si myslim ze tento topic by tu nemal byt...toto patri do pokecu alebo skor request room Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik14 Odesláno Září 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 jj diky to Simcity zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Tak sem to sim city co vyslo na psx stahnul a testnul.. pustit to de,ale hra je dost pomala takze na delsi hrani to nevidim..ale pokud bude zajem muzu upnout edit: jinak pokud by nekoho napadlo pc verzi pres dosbox tak tu sem taky kdysis zkousel a byla na tom skoro stejne..dost pomala,ale rekl bych,ze mozna drobek lepsi na ovladani. Tak i tak bez mysi je to peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik14 Odesláno Září 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 a co transport tyccon ?? ten by sel upnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 a co transport tyccon ?? ten by sel upnout Další topic co hážeš do špatný sekce, OMG, od čeho je asi Request room ? Jinak, stáhni ten Field Commander a docela dobré je i Lord of the Rings Tactics Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvcompt Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 nepovedlo se vam nahodou nekomu rozhybat transport tycoon na gen-a-full fw.? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 A co : Monster Hunter Freedom United -> to není RPG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 nepovedlo se vam nahodou nekomu rozhybat transport tycoon na gen-a-full fw.? diky Jo povedlo se mi to tak mi napis na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.