Kenny Suprianni Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Hoja all...sry že spamuju takovouhle kktinou,ale nemůžu se pohnout z místa...Hraju DS:ToA a mám problém s misí...Ksyž dám quests tak je na obrázku taková lebka a je tam napsáno corrupted..že prý zmutovala jakási potvora a lítá kdesi po mapě...problém je,že nevím,kde je...Poradí mi někdo pls??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Hoja all...sry že spamuju takovouhle kktinou,ale nemůžu se pohnout z místa...Hraju DS:ToA a mám problém s misí...Ksyž dám quests tak je na obrázku taková lebka a je tam napsáno corrupted..že prý zmutovala jakási potvora a lítá kdesi po mapě...problém je,že nevím,kde je...Poradí mi někdo pls??? Plň dále questy, dostaneš se k ní až později během příběhu. Přijde to samo, protože bude zahrnuta i v jiném questě (dostal jsi etnto quest na začátku od té elfky, co se s tebou poté vydá na cesty,že? .)) Jinak na DS: ToA tu už topic je a odpověď v něm také najdeš ;) http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3001&highlight=dungeon+siege Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Sry za spam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.