Kenny Suprianni Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Jde hra alespoň o 40MB zmenšit?Jestli jo tak pls jak??? (V CSO to už mám...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 jdepřes program UMDGen ..tenhle problém se tady už nespočetně krát řešil...dej do kolonky hledat UMDGen ... vygeneruje ti to několik topiců..jsou tam odkazy na stáhnutí UMDGenu..! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Spravis si RIP, tym, ze si z hry vyhodis UPDATE napr. atd. atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 J ale mam to stahle v ISO aji v CSO a nejde to prozkoumat atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Hele a můžu dát pryč třeba movies??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Hele a můžu dát pryč třeba movies???Hej mozes. na internete najdes bezne hotove ripy hier ktore napr. nemaju intro atd.Konkretne ja som to nikdy nerobil a vzdy stahujem full pokial je moznost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Nj..jenže já mám jen 1GB a ci smažit etě Dungeon siege a to už se to tam nevleze.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Nj..jenže já mám jen 1GB a ci smažit etě Dungeon siege a to už se to tam nevleze....Co to meles. Ja mam Dungeon a ma cso 486MB a je to podla mna full. Takze neviem kde mas problem. :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtavojta Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Nj..jenže já mám jen 1GB a ci smažit etě Dungeon siege a to už se to tam nevleze....Co to meles. Ja mam Dungeon a ma cso 486MB a je to podla mna full. Takze neviem kde mas problem. :?: co ty to meles on rikal, jestli sem to zpravne pochopil ze ma na karte neco a chce si jeste ten dungeon zahrat a nema misto, takze je celkem jedno ze ten dungeon ma 486MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Nepochopili jste to oba :D...Na kartě mám Dungeon a chci tam narvat etě medala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 To je jedno...z medala sem zdělal movies a když to zapnu tak to udělá loading a vypne se PSP...tak od dungeonu oddělám intro a snad to pude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenny Suprianni
Jde hra alespoň o 40MB zmenšit?Jestli jo tak pls jak???
(V CSO to už mám...)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts