°°K°A°M°° Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Zdar mam takovy dotaz urcite tu nekdo hraje hry z PS1 na PSP myslim neoficialni. Ja ps1 hry nehral neni tam nejaka strategie?plz help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 jj nekdo se tady na to uz ptal a je nejaka hra z psx strategie pry nic moc ale je tak zkusim sehnat jmeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 je Dune 2000,Red Alert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Otacon Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 KKND:Crossfire, ale na PSP se strategie budou hrat opravdu mizerne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Mám Dune 2000 a dá se to hrát, ovládání jako na PSX (šipky, případně podle toho jak si to nastavíš - můžeš i na analog ;)), na PC se sice str ovládají lépe (aby ne), ale i tak se to dá. RR ještě nemám, ale už ybch chtěl, protože na pc jsem to hrál jako blázen :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 °°K°A°M°° Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Neeeeeee Sakra Prosíííím Ja CHci RED ALERT!!!!!!!!!!----je to nej. strategie a dune? je dobra? neznam.... TO BadBoy: prosim az sezenes toho red alerta tak se mi ozvi:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Neeeeeee Sakra Prosíííím Ja CHci RED ALERT!!!!!!!!!!----je to nej. strategiea dune? je dobra? neznam.... TO BadBoy: prosim az sezenes toho red alerta tak se mi ozvi:D Duna je kámo hra kvůly který tedka sedim u kompu..proklínám fotra, že mi jí tenkrát v práci spustil..nebejt týhle události tak sem ted dost možná nepíšu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 jsem na pspcku paril strategie ale proste mi tam cybi mys. jo kdyby treba byla na psp bezdratova mys tak to by byla parada. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 U Duny bacha na tu verzi 2000 (fakt nicmoc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
°°K°A°M°°
Zdar mam takovy dotaz urcite tu nekdo hraje hry z PS1 na PSP myslim neoficialni. Ja ps1 hry nehral neni tam nejaka strategie?plz help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts