Hrky Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Pre fanusikov Hip-Hopu tu mame forum..... Link je tu : http://hip-hop.thez.info Diskusia o fore sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 To bude dobra pakarna. Taky tam diskutujou o tom jak nizko maj posazeny kalhoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 a co teprve topic "jak se stát pravým okůlovaným niggou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 jděte do pičy každy hoper není píčus to jsou ty malí kkti co nevedi ak v tom chodit kurva ty čo neznaju hip hop len ho poslouchaj a akorat si na to hraju to su ti loozerz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 jděte do pičy každy hoper není píčus to jsou ty malí kkti co nevedi ak v tom chodit **** ty čo neznaju hip hop len ho poslouchaj a akorat si na to hraju to su ti loozerz Jo jasne ale bohuzel tech "loozers" je velka vetsina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Hip Hop je jen hudba to je názor toho kdo ho nezná stovky lidí na ulici v disckmanu cédéčko hrajou jim tam teplý amíci anglicky neumí ani trošku tomu nerozumí že je velkej "hip hoper" se chlubí na hip hop párty jen prudí tím řeší si svý komplexy jinej styl radši najdi si hip hop pro tebe není...... :lol: Lajf in pís Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 na nějakej teploušskej hip hop ti tu serem..vrat se na pískoviště hrát si na negry z ulice..tady jsme všichni odkojený metalem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 blbče blbej americkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 mě je jedno co si myslíš... máš uplý kožený gaťky, dlouhý vlasy,skáčeš po pódiu a křičíš jak nějakej onan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 na nějakej teploušskej hip hop ti tu serem..vrat se na pískoviště hrát si na negry z ulice..tady jsme všichni odkojený metalem Asi tak, na ty vaše helmy s táckem si dejte klobásu a kečup. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Njn, dementi jste, jinou hudbu nerespektujete, akorát urážíte. Ja mám v piči vaše názory na hip hop, hovno o tom víš a kecáš sračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 HIP-HOP = hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Njn, dementi jste, jinou hudbu nerespektujete, akorát urážíte.Ja mám v piči vaše názory na hip hop, hovno o tom víš a kecáš sračky Nebud sprostej a zastrč si tu klíčenku do kalhot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Dobrý, jen do mně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Njn, dementi jste, jinou hudbu nerespektujete, akorát urážíte.Ja mám v piči vaše názory na hip hop, hovno o tom víš a kecáš sračky Nebud sprostej a zastrč si tu klíčenku do kalhot. Já nenosím klíčenku z kalhot. Klíčenku nemám vůbec, ale ty řekni svý mámě ať ti ji koupí. To je dnes fakt cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Njn, dementi jste, jinou hudbu nerespektujete, akorát urážíte.Ja mám v piči vaše názory na hip hop, hovno o tom víš a kecáš sračky Nebud sprostej a zastrč si tu klíčenku do kalhot. Já nenosím klíčenku z kalhot. Klíčenku nemám vůbec, ale ty řekni svý mámě ať ti ji koupí. To je dnes fakt cool Já nosim na klíčích MorroRa, klíčenku nepotřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Dobrý, jen do mně :) když se s někým bavíš tak taky máveš rukama jak de.bil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Já nenosím klíčenku z kalhot. Klíčenku nemám vůbec, ale ty řekni svý mámě ať ti ji koupí. To je dnes fakt cool jestli tohle ma byt humorne nebo nejak urazlive tak "nula bodu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 co ty coole? chceš bejt "in" vid? tak si pořádně stáhni ty kapsičkový kalhoty z kenvela a nakřiv kšiltovku at každej ví, že seš blbej negr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 mě je to úplně jedno vy "metalisti" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 mě je to úplně jedno vy "metalisti" :) seš velkej dýdžej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Já nenosím klíčenku z kalhot. Klíčenku nemám vůbec, ale ty řekni svý mámě ať ti ji koupí. To je dnes fakt cooljestli tohle ma byt humorne nebo nejak urazlive tak "nula bodu" Nula bodů teď mamince na ramenou brečíš spíš palec nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 mě je to úplně jedno vy "metalisti" :) seš velkej dýdžej? NEEEEEEEEEeeeeeeeee[shadow=red] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Dobrý, jen do mně :) když se s někým bavíš tak taky máveš rukama jak de.bil? Tak jak ty tady nadávaš na HH bych mohl stejně i já na METAL. Ale dělat to nebudu, páč respektuju to, že se každýmu líbí neco jinýho. Ale já ti nejebu do Metalu, tak ty mi nejeb do HH. OUKEJ? :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda2 Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Lidi nejste normalni chovejte se trochu taky posloucham hiphop a nenosim kalhoty dole ani ksiltovku na krivo. Je to hudba ktera se mi libi tak mi do ni nebude jebat ani nejake zkur*ene piggy prase ani deb*lni vyfetovanej satanista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.