WooDoo Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Potřebuju pomoc vás skušenějších. Mojemu PSP nesvítí displej. Kontrolka svítí, že je zapnutý, ale displej nejde. Jen když baterku vyndám a zapnu ho na nabíječku. Co s tím mám dělat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 nemas nahodou z baterky jeste pandoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WooDoo Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Teď jsem si ho koupil, možná po předchozím majiteli. Jak se toho zbavím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WooDoo Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Tak problém vyřešen. Byla to servisní baterka. :) Už je vše v normálu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WooDoo
Potřebuju pomoc vás skušenějších. Mojemu PSP nesvítí displej. Kontrolka svítí, že je zapnutý, ale displej nejde. Jen když baterku vyndám a zapnu ho na nabíječku. Co s tím mám dělat???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts