Branzik Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 ZDravim hodil jsem si vise zmineny programek do PSP. V recovery jsem Enejbnul :-) Ale kdyz zapnu PSP... tak bud ho neumim nebo nejde spustit..kdyz zmacknu select+L nic se neděje...please help:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Cau zkus nejdriv nota+start a pak nota+R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Kdyz jsi to sem napsal tak sem taky zkusil posledni verzi pluginu a zjistil ze mi taky nejede... nastesti sem mel jeste starou verzi ktera vali http://uloz.to/734856/music.prx.rar je to verze 0.53 OVLADANI: VOLUP = SELECT|UP VOLDOWN = SELECT|DOWN START_STOP = SELECT|LTRIGGER PREVIOUS = SELECT|LEFT NEXT = SELECT|RIGHT MODE_TOGGLE = SELECT|RTRIGGER #SEQ/RAND CPU_NEXT = SELECT|TRIANGLE CPU_PREV = SELECT|CROSS RELOAD = SELECT|CIRCLE DISPLAY = SELECT|SQUARE #on screen display IN_GAME_MUTE = SELECT|HOME #press this combo once to disable game sounds, and again to enable them LOOP = SELECT|START Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Branzik Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 No tak na nota+start se nic nedeje nota+R preskakuje rand a seq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 presne tak.. taky sem to zkousel... proto si stahni to moje a pouzij to ovladani co sem tam napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Branzik Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Bohuzel mi to stahnout nejde stahne mi to prazdnej soubor:-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Bohuzel mi to stahnout nejde stahne mi to prazdnej soubor:-/ tak to zkus stahnout pres jiny prohlizec.. ja sem to ted stahl a je to v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Branzik Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 No tak snad uz to nejak facha:-) thanks all:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bennynator Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Taky mám ten prográmek, nemáte s ním někdy problémy? Např.: Některé songy to nepřehraje a musím je přeskočit. A taky když to někdy pauznu u hry(SELECT+L) tak mi to zastaví i hru-prostě se sekne a nic se neděje dokud hudbu znova nepustím :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 asi se to stat muze, ale ja sem s tim takovy problem zatim nemel Ja zatim s timto pluginem valim bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Branzik
ZDravim hodil jsem si vise zmineny programek do PSP. V recovery jsem Enejbnul :-)
Ale kdyz zapnu PSP... tak bud ho neumim nebo nejde spustit..kdyz zmacknu select+L nic se neděje...please help:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts