strycu Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 mam tu problém,možná už tu nějaké takové podobné téme je ale nemam moc čas tu hledat.Dostal jsem hru Forza Motorsport 1,chci se zeptat jestly ji vezme Xbox 360??hra je originál a xbox co mám je bez flashe.Díky moc za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 jj mela by jít kdyžtak se koukni zde:http://www.xbox.com/en-US/games/backwardcompatibilitygameslist.htm tam jsou všechny kompatibilní hry z xbox one na xbox 360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 pujdou ti ale musis si nainstalovat update novejsi xboxy by to uz meli mit jakmile budes mit update tak muzes hrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strycu Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 a jak a kde si stáhnu ten nejnovější update?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 a jak a kde si stáhnu ten nejnovější update?? přes xbox a xbox live Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strycu Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Tak jsem to zkoušel ten update a píše mi to tohle:Could not update your console.Your hard drive may be disconnected,or the update disc may be unreadable.Dělal jsem to podle tohoto návodu tím že sem si ten update stáhl do pc a vypálil na CD(http://www.xbox.com/en-US/games/backwardscompatibility.htm#liveupdate).Je pro ten update potřeba Hard disc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 podle toho jak je velkej a jak mas velkou kartu jestli nějakou máš ale je lepší mít hdd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
strycu
mam tu problém,možná už tu nějaké takové podobné téme je ale nemam moc čas tu hledat.Dostal jsem hru Forza Motorsport 1,chci se zeptat jestly ji vezme Xbox 360??hra je originál a xbox co mám je bez flashe.Díky moc za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts