kien Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Hej parmani, potrebuju poradit s Mortal kombatem, pri zapnuti hru se mi zcerna obrazovka, reaguje tl. "home" muzu hru vypnout, ale nespusti se. Zkousel jsem vsechny Iso verze a ani jeno mi nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 chyba bude asi v tom, že máš FW 2.71SE-X a spouštíš ho klasicky přes ikonku z memory sticku což na tomto FW jde jen za pomocí Dev Hooku.. upgraduj na 3.02 OE, zkus to znova a jedeš..snad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 jojo jedeš na sto pro s 3.02OE(2.71SE-B jsem to taky spustil jen přes DH) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kien Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 diky chlapy, ja mam 3.02b, a zkusil jsem i na 2.7c, ale neslo to a jak se pousi devhook na 3.02? nikdy jsem to nezkousel. jaky verze potrebuju pro 3.02b? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 devhook s 3.02 je nahovno, použí radši ten hybrid devhook nebo 0.46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtavojta Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 to s tim Mortalem Kombatem mi robi tez a to mam 3.02OE-B, ale neskousel sem stahnou jinou verzi mozna to bude i tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 tak to je divný..máte UMD v mechanice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kien Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 kazdy devhook(.46, .52) mi pise chyb.hlasku 8002014C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kien Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 tak to je divný..máte UMD v mechanice? muzes mi tykat :), mam v mechanice umd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 sem to myslel všeobecně..ta otázka byla pro všechny lidi kterým to pořád nejde a nemůžou si tak užít bestiální masakr v hektolitrech krve:) jestli máš umd v mechanice a jedeš na FW 3.02 OE-B tak fakt nemám ponětí v čem může bejt problém:/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Já vám nevim ale aspoň nadpis byste si po sobě mohli přečíst ještě jednou. Slovo HLEP fakt neznam a o autorovy si myslim že je negramot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kien Odesláno Leden 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Já vám nevim ale aspoň nadpis byste si po sobě mohli přečíst ještě jednou. Slovo HLEP fakt neznam a o autorovy si myslim že je negramot. Ja naopak proti vam nic nemam, snad kazdy to pochopil, jen jsem se preklepl. Snazte se pomahat, ale ne kritizovat za kazdou blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedDragCZ Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 mel jsem podobnej problem , na 271SEX ani 302OEX mi to neslo , nakonec nastesti zafungoval tenhle vytunenej devhook s uz predinstalovanym fw 271: http://rapidshare.de/files/26931437/Devhook_0.45_with_all_Fixes_and_Extras.rar nevim cim to ale tenhle mi jako jediny funguje :wink: :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtavojta Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 sem to myslel všeobecně..ta otázka byla pro všechny lidi kterým to pořád nejde a nemůžou si tak užít bestiální masakr v hektolitrech krve:)jestli máš umd v mechanice a jedeš na FW 3.02 OE-B tak fakt nemám ponětí v čem může bejt problém:/ no UMD disk v mechanice nemam pac to mam v recovery menu vypnute, ale jak sem mi bude chtit znova ten mortal kopirovat na kartu tak to s tim skusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kien
Hej parmani, potrebuju poradit s Mortal kombatem, pri zapnuti hru se mi zcerna obrazovka, reaguje tl. "home" muzu hru vypnout, ale nespusti se. Zkousel jsem vsechny Iso verze a ani jeno mi nejde.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts