moosi1 Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Chtěl bych se zeptat jestli jde upgradovat z fw 2.70 na fw 2.71 Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dj_Shark Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Chtěl bych se zeptat jestli jde upgradovat z fw 2.70 na fw 2.71 Dík. Dá jen si stáhni fw 2.71 a zapni (nezapomen zapojit nabíječku) a už ti to jede.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 ty vole to sou otázky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 V pohodě, mě se někdo na PM psal jestli když k tomu připojí cdromku jestli do toho může nainstalovat XPčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 V pohodě, mě se někdo na PM psal jestli když k tomu připojí cdromku jestli do toho může nainstalovat XPčka... hehe s tím týpkem bych si chtěl docela pokecat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 V pohodě, mě se někdo na PM psal jestli když k tomu připojí cdromku jestli do toho může nainstalovat XPčka... hehe s tím týpkem bych si chtěl docela pokecat:) Chceš si je tam taky nacpat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 V pohodě, mě se někdo na PM psal jestli když k tomu připojí cdromku jestli do toho může nainstalovat XPčka... hehe s tím týpkem bych si chtěl docela pokecat:) Chceš si je tam taky nacpat? ne já už je tam mám..zrovna instaluju kodeky a ovladače na grafiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 V pohodě, mě se někdo na PM psal jestli když k tomu připojí cdromku jestli do toho může nainstalovat XPčka... hehe s tím týpkem bych si chtěl docela pokecat:) Chceš si je tam taky nacpat? ne já už je tam mám..zrovna instaluju kodeky a ovladače na grafiku No vidiš já instaluju Longhorny, zájíma mě jestli na tom pude jejich super aero dresign. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pajaxy Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Zdar chtěl bych se vás zeptat koupil jsem si PSP a mám tam Firmware 2.82 apotřeboval bych tam nějaký přijatelnější který čte ISO soubory třeba 2.71 a taky mi nevalí UMD mechanika muze to byt tim softwarem nebo je pokazena??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Zdar chtěl bych se vás zeptat koupil jsem si PSP a mám tam Firmware 2.82 apotřeboval bych tam nějaký přijatelnější který čte ISO soubory třeba 2.71 a taky mi nevalí UMD mechanika muze to byt tim softwarem nebo je pokazena???Max downgrade lze provist z 2.80 z jakekoliv verze. Takze zatim mas smulu. Aby ti UMD mechanika fungovala, musis si do ni dat UMD :wink: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pajaxy Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 ....no UMD sem v mechanice mněl ale nějak o nechtělo číst....Takže downgrade zatim neprovedu jo??A za jak dlouho to bude asi mozne...dikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 V pohodě, mě se někdo na PM psal jestli když k tomu připojí cdromku jestli do toho může nainstalovat XPčka... hehe s tím týpkem bych si chtěl docela pokecat:) Chceš si je tam taky nacpat? ne já už je tam mám..zrovna instaluju kodeky a ovladače na grafiku No vidiš já instaluju Longhorny, zájíma mě jestli na tom pude jejich super aero dresign. název Longhorn uz neni v mode dneska Wista :) ale stejne nejlepsi je Linux :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moosi1
Chtěl bych se zeptat jestli jde upgradovat z fw 2.70 na fw 2.71 Dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts