Dadiccc Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Zdravim, mám nově xbox a dokoupil sem si k tomu druhý ovladač jenže ten druhý nějak nejde, pořád bliká tlačítko na ovladači pro vypnutí zapnutí xboxu a nejde za boha načíst ten ovladač, díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 musíš ho nejdřív spojit s xboxem - tak že zmáčkneš(nebo podržíš tedka fakt nevim) tlačítko na ovladači ze zhora(taková vlnka závorka nebo co to tam je xD ) a na xboxu vedle paměťových slotů ... kruhový indikátor by ti mměl blikat(zelený led se budou točit xD ) na ovladači i na xboxu až na konecc se připojí ale musí oba indikátory(na ovladači i na xboxu blikat!) máš to v manuálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 jojo, je to tak musis zmacknout ten cudlik na xku. taky jsem si myslel ze mi 2 ovladac nejde, kuknul jsem do manualu a uz to bylo vyreseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dadiccc
Zdravim,
mám nově xbox a dokoupil sem si k tomu druhý ovladač jenže ten druhý nějak nejde, pořád bliká tlačítko na ovladači pro vypnutí zapnutí xboxu a nejde za boha načíst ten ovladač, díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts